PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کوچک با ریموستوری

boglado
02-01-2008, 12:03 AM
سلام دوستان محترم
بعد از نصب کامپوننت ریموستوری وقتی از بعنوان کاربر عادی وارد سایت میشم وبعد روی لینکی که متصل به کامپوننت ریموستوری است کلیک میکنم و بعد روی لینک آپلود کلیک میکنم پیغامی صادر میشه که شما اجازه ارسال ندارید. لطفا با مدیر سایت تماس بگیرید
و یه پیغامی هم در صفحه آپلود دانلود فایل دیده میشه تصویر زیر:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا راهنمایی کنید
ممنون

mhadaily
02-01-2008, 07:55 AM
از کجا دانلود کردید و کی ؟؟

این مشکل در آخرین نسخه ای که در سایت دانلود مامبولرن هست برطرف شده بود ....؟؟

boglado
02-02-2008, 04:25 AM
سلام دوست عزیز
من همین پریروز دانلودش کردم از سایت مامبو دیگ
ممنون

mhadaily
02-02-2008, 04:57 PM
روی 4.6.2 نصب کردید ؟؟

در ضمن قبلا نسخه ی قبلی رو نصب نکرده بودید ؟؟؟

fouladi
02-02-2008, 06:13 PM
سلام. ببخشید یه مشکل کوچیک داشتم .
وقتی وارد قسمت دانلود سایتم می شم هم به عنوان مهمان هم به عنوان مدیر یه خط یغام ناخواسته هم در صفحه نشون داده می شه::
Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/adabclug/domains/zohrehpub.com/public_html/components/com_remository/remository.interface.php on line 88
چه کار باید کرد که بر طرف بشه؟

hossein.shokrzadeh
02-02-2008, 06:45 PM
سلام دوست عزیز
لطفا به قوانینی که هنگام ثبت نام نخونده تیک زدید پایبند باشید :) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سوالتون رو در تاپیک جدید بپرسید، و قبلش حتما جستجو کنید
یا علی

mhadaily
02-03-2008, 06:13 AM
هر دو دوست ما که این مشکل رو دارن

اگر لطف کنن اول روی لوکال هست خودتون هم تست کنید ببینید بازم هم این خطا میاد

چون این خطا اصلا نمیاد برای من و سایر دوستان که دانلود کردن

boglado
02-04-2008, 03:26 AM
مجید جون سلام
مجید عزیز، برای حل این مشکل من حتی appserv رو از اول نصب کردم و بعدش هم مامبو 4.6.2 رو نصب کردم وبعدش هم کامپوننت ریموستوری از سایت مامبو دیگ دانلود کردم که با اون مشکل که تو عکس دیده میشه برخوردم
ممنون

fouladi
02-06-2008, 07:27 PM
خوب یه سوال دیگه این قسمت تبلیغ رو که در مرحله آخر دانلود نمایش داده می شه رو چه طور میشه تغییر داد؟

نت وركر
02-07-2008, 07:21 AM
با سلام
اقا من هم همين مشكل را دارم ....
مشكل كجاست ؟

با تشكر

mhadaily
02-07-2008, 07:31 AM
تبلیغات ؟؟ چه تبلیغاتی ؟

در تنظیمات احتمالا هست میشه عکیش رو بزارید ؟