توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غیر قابل ذخیره کردن تصاویر در لایت باکس؟
chashmesevvom
02-01-2008, 10:55 AM
با سلام
من تو انجمن اول جستجو کردم اما نتونستم جواب پیدا کنم اگر قبلا مطرح شده و دوباره میپرسم همین اول عذرخواهی میکنم.
من توی یکی از سایتها از لایت باکس استفاده میکنم و خوب هم کار میکنه اما مشتری میخواد که عکسهای به کار برده شده قابل ذخیره ( save ) برای کاربران نباشه . آیا روشی هست برای این کار؟
mhadaily
02-01-2008, 11:44 AM
می تونید کلیک راست رو ببنید تا نتونه ذخیره کنه کاربر عادی
و یا ....
منظورتون رو خیلی خوب متوجه نشدم
chashmesevvom
02-01-2008, 12:20 PM
راست کلیک رو چه جوری باید بست؟
dooddoorood
02-01-2008, 02:42 PM
سلام
هیچ روشی وجود نداره، هر کدی که بگذاری به راحتی قابل دور زدن هست و فقط کاربران خیلی خیلی معمولی در صورتی که بخوان عکسی رو ذخیره کنن و با محدودیت راست کلیک و... مواجه بشن میذارن میرن
حتی بزرگترین سایتهای فروش عکس هم که مساله کپی رایت و سوء استفاده نکردن از عکسها براشون خیلی مهمه، تنها کاری که میکنن اینه که سایز کوچک و معمولی عکس رو برای دانلود رایگان میگذارن و سایز بزرگ و با کیفیت عکس رو برای فروش قرار میدن، سایز بزرگ عکس رو هم نمیتونید مشاهده کنید و فقط وقتی هزینش رو پرداخت کردید میتونید دانلودش کنید، برای دیدن عکس باید همون نمونه کوچکش رو ببینید
mhadaily
02-01-2008, 03:42 PM
راست کلیک رو چه جوری باید بست؟
سرچ کنید در گوگل
right click lock javascript کد هایی رو بدست خواهید آورید مطمنا
البته به هر حال برای کاربران پیشرفته تر باز هم این مورد کار ساز نخواهد بود
chashmesevvom
02-04-2008, 08:35 AM
خیلی ممنون آقا مجید سرچ کردم و یک کدهایی پیدا کردم فقط اینارو کجا بذارو الان؟ ببخشید هی مزاحم میشما
firoozmandan
02-04-2008, 12:52 PM
سلام
اکثر این کد ها باید بین
<head>
کد
</head>
قرار بگیرند
یا علی
chashmesevvom
02-05-2008, 11:45 AM
خیلی ممنون از راهنماییتون. موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.