توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغيير قالب ؟؟؟
zakerin
02-02-2008, 02:24 PM
با سلام
من سايتم جوملا بود تا ديروز به يه مشكلي خورد كه نتونستم حلش كنم ... امروز تبديلش كردم به مامبو ... ولي يه مشكل جديد توي مامبو ..
من يه قالب دارم كه براي جوملا طراحي شده ... امروز آپلود كردم توي مامبو ولي مامبو نشونش نميده تو قسمت مديريت :( قابل ذكر هست كه توي مامبوي ورژن هاي قبلي اين قالب رو تست كرديم و مشكلي نداشت ... مامبو فعلي هم 4.6.2 فارسي هست
مشكل از كجاست ؟؟؟
با تشكر
يا علي
mhadaily
02-02-2008, 04:42 PM
نشون نمیده یعنی جی؟؟
یعنی میاد خراب میاد و یا نمیاد اصلا ؟؟ قالب چی هست ؟؟ خودتون طراحی کردید و یا آماده هست ؟؟
توضیحات کاملتر بگید لطفا
hossein.shokrzadeh
02-02-2008, 06:50 PM
سلام
نشون نمیده یعنی جی؟؟
یعنی میاد خراب میاد و یا نمیاد اصلا ؟؟ قالب چی هست ؟؟ خودتون طراحی کردید و یا آماده هست ؟؟
توضیحات کاملتر بگید لطفا
لینک سایت رو هم بفرمایید :)
یا علی علیه السلام
zakerin
02-02-2008, 07:45 PM
سلام
اين آدرس سايت جوملا هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اين آدرس مامبو هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اين دومي رو امروز به هر زوري بود با تغيير اسم به قالب پيش فرض تونستم فعالش كنم و گرنه هر كاري كردم تو قسمت مديريت اين قالب رو نشون نميده كه فعالش كنم در سايت ... نمايش الاني هم داره به عنوان قالب پيش فرض اين رو مي شناسه
با تشكر
يا علي
hossein.shokrzadeh
02-02-2008, 08:02 PM
سلام
خوب الان که این سایتتون راحت اومد بالا :) مشکلی نداره...
الان مشکلش دقیق چیه؟
یا علی علیه السلام
zakerin
02-02-2008, 09:39 PM
ممنون از حسين شكر زاده عزيز ...
مشكلم رو حل كردن ايشون ...
موفق باشيد ... يا علي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.