توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ادیتور
atiro
02-04-2008, 10:30 AM
سلام
من یه ادیتور میخوام که هم خیلی سائه باشه و هم از تو قسمت مطالب بتونم عکس و همونجا آپلود کنم و ازش استفاده کنم ( با جوملا هم سازگاری داشته باشه )
مثل htmlarea2_farsi
من htmlarea2_farsi رو نصب کردم ولی وقتی میخوای عکس و آپلود کنی یا اینکه عکس و انتخاب کنی به مشکل میخوره
پیشاپیش ممنونم از کمکاتون
firoozmandan
02-04-2008, 01:13 PM
سلام
در حال حاضر برای مامبو 4.6 هیچ ادیتوری غیر از ادیتور پیشفرض نیست !
یا علی
reza_ie
02-14-2008, 09:38 AM
من با یه مشکلی برخورد کردم.وقتی که در قسمت مدیریت مامبو میخوام محتوای جدید رو بارگذاری کنم.پایین صفحه با ie میزنهdone but with error on this page. و هیچکدوم از ابزار ادیتور من قابل استفاده نیستند.با فایر فاکس هم نمیشه از word و یا paste ،excell رو انجام داد. نمیدونم چیکار کنم. ادیتور جدید هم که نصب میکنم کار نمیکنه.
mhadaily
02-14-2008, 09:51 AM
من با یه مشکلی برخورد کردم.وقتی که در قسمت مدیریت مامبو میخوام محتوای جدید رو بارگذاری کنم.پایین صفحه با ie میزنهdone but with error on this page. و هیچکدوم از ابزار ادیتور من قابل استفاده نیستند.با فایر فاکس هم نمیشه از word و یا paste ،excell رو انجام داد. نمیدونم چیکار کنم. ادیتور جدید هم که نصب میکنم کار نمیکنه.
آدرس سایت ؟
reza_ie
02-19-2008, 10:45 AM
آدرس سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هست.
mhadaily
02-19-2008, 01:27 PM
خب یک لینکی چیزی هم برای ارسال مطلب بدید که ما تست کنیم ببنیم ادیتور میاد یا نه دیگه ؟؟؟
این طوری که نمیشه ...
reza_ie
03-30-2008, 08:38 AM
سلام مجید جان من این مشکل رو باز پیدا کردم.(همون که بالا است) کدی که فایر فاکس برای کپی پیست میخواست رو زدم وموقت درست شد ودوباره خراب شد برای اینترنت اکسپلورر هم با تغییر پرمیشن ها درست شد و باز خراب شد چیکار کنم.اینم لینک که خواسته بودی.در ضمن من هاست و دومین رو از خودتون خریداری کردم.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
iransbs
03-30-2008, 11:00 AM
با سلام
چنین مشکلی بعضی از کاربران داشتند که با استفاده از این قسمت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مشکل حل شد، شما بررسی کنید مشکل شما حل می شود یا خیر، در صورتی که مشکل بر طرف نشد بنویسید تا بررسی کنیم.
موفق و پیروز باشید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.