ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب

atiro
02-04-2008, 12:24 PM
سلام

من cms را نصب کردم حتی چند روزی هم باهاش کار کردم ، هیچ مشکلی هم نداشت و لی حالا که وارد ادمین میشم رو هر کزینه که کلیک کنم آف میشه و میره روی لوگین وامیسه

وقتی هم که دو باره نصب کردم ایندکس بالا نمیاد و کد نشون میده

چی کار باید بکنم

firoozmandan
02-04-2008, 12:54 PM
سلام

ببینید چه تغییری در سرور شما داده شده که این مشکل پیش اومده

این موضوع رو از پشتیبانی هاستینگتون جویا بشید

یا علی

atiro
02-04-2008, 01:56 PM
دوباره نصب کردم حالا سایت بالا میاد ولی بالای سایت این نوشته ها میاد

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/includes/mambo.php on line 687

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/index.php on line 240

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/index.php on line 241

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/index.php on line 242

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/index.php on line 243

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/index.php on line 244

تو قسمت ادمین سایت هم که میرم وقتی میخوام لوگین کنم میره رو صفحه ای که نوشته های زیر میآد و دوباره میاد رو صفحه لوگین وامیسه ( یعنی ماد رو این آدرس : administrator/index.php?mosmsg=You%20need%20to%20login )

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/administrator/index.php on line 100

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/user/public_html/persian/configuration.php:1) in /home/user/public_html/persian/administrator/index.php on line 100

** دو پست شما یکی شد !

نوید
02-04-2008, 07:01 PM
ببینید پوشه session سرورتون قالب ویرایش می باشد

atiro
02-05-2008, 10:02 AM
پوشه session در کجای ftp هست

چندی از پوشه های خود cms قابل ویرایش هست و لی سرور رو نمیدونم

سرور روز گذشته آپدیت شده و کلیه پسورد های هاست ها عوض شده . آ یا میتونه واسه این باشه ... در صورتی که مشکل از آپدیت شدن سرور باشه چی کار باید کرد

آیا باید cms و پاک کرد و دوباره آپلود کرد ؟ یا ....؟!!!

mhadaily
02-05-2008, 10:35 AM
در مدیریت مامبو --> اطلاعات مامبو سیستم رو بزن و اونجا یک سری موارد رو نوشته من جمله همین پوشه

در ضمن safe mode و ... این ها رو هم زده

احتمال داره از به روز رسانی سرور باشه و بعضی تنظیمات سرور تغییر کرده باشه باید چک کنید اول و اگر این طور باشه باید با سرور هماهنگ کنید تا براتون درست کنه موارد مورد نیاز شما رو

atiro
02-05-2008, 12:34 PM
سایت های دیگه به مشکل بر نخوردن

آیا اگه من فایلها رو دوباره آپلود کنم مشکلم حل میشه ؟

mhadaily
02-05-2008, 01:08 PM
ببنید
شما می گید که قبلا درست کار میکرده مگر نه ؟/

اگر قبلا درست کار میگرده و حالا کار نمی کنه پس مشکل از فایل ها نباید باشه طبیعتا از سرور شماست