PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه ارتقاء عضو عادی به مدیر انجمن؟

30vil
02-11-2008, 12:09 PM
با سلام

البته من سرچ کردم ولی به چیزهایی مثل ارتقاء مامبو و smf رسیدم و به نتیجه جالبی نگرفتم اینکه این تاپیک روزدم.

دوستان اگه میشه به من توضیح بدین که چه جوری میشه یک عضو عادی در انجمن رو به مدیر یک بخش یا چند بخش از انجمن قرار داد؟

mhadaily
02-11-2008, 01:35 PM
یک گروه کاربری تعریف می کنید و دسترسی ها رو اونا ست می کنید

به جز این هم می تونید شما برای هر انجمن یمدیر تعریف کنید پس می تونید هر انجمن رو برید و مدیرانش رو تعریف کنید هر فردی که می خواهید باشه

30vil
02-11-2008, 02:03 PM
مشکل من اینکه نمیدونم چه طوری مدیر یک بخش بشه اونجا فقط میشه یا مدیر انجمن یا مدیر انجمنها کرد

اگر مثل شکل پایین مدیر انجمن ها بکنم به کل انجمن دسترسی پیدا میکنه؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

30vil
02-11-2008, 02:05 PM
[quote author=30vil link=topic=11643.msg62169#msg62169 date=1202738631]
مشکل من اینکه نمیدونم چه طوری مدیر یک بخش بشه اونجا فقط میشه یا مدیر انجمن یا مدیر انجمنها کرد

اگر مثل شکل پایین مدیر انجمن ها بکنم به کل انجمن دسترسی پیدا میکنه؟

tinypic.com/view.php?pic=2yzdc0o&amp;s=3

mhadaily
02-11-2008, 02:06 PM
بله اگر مدیر انجمن ها بکنید به کل دسترسی پیدا می کنه

شما هر انجمنی رو که باز کنید برای ویرایش یک قمستی نوشته مدیر این انجمن --- اینجا باید فرد مورد نظر رو بنویسید تا مدیر فقط اون انجمن بشه و
دسترسی های مربوط به اون انجمن رو بگیره

30vil
02-11-2008, 04:46 PM

شما هر انجمنی رو که باز کنید برای ویرایش یک قمستی نوشته مدیر این انجمن --- اینجا باید فرد مورد نظر رو بنویسید تا مدیر فقط اون انجمن بشه و

خیلی ممنون دستتون درد نکنه

30vil
02-12-2008, 01:40 PM

دوست عزیز یک مشکل دیگه
کنار نامش هم کاربر جدید رو ثبت می کنه و هم مدیر انجمن
چطوری میشه اونا رو تغییر داد؟

mhadaily
02-12-2008, 05:31 PM
در قالبی که دارید برید و در قسمت تنظیمات قالب چندین گزینه هست که معمولا گزینه های آخر حذف درجه ی کاربری برای اعضا تیم هست

برررسی کنید قالب رو در تنظیمات قالب جاری و ...