PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت چت یا همون com_moschat

behnam
01-17-2006, 09:22 AM
با سلام
من هنگام استفاده از این کامپوننت فارسی این پیام را دریافت می کنم

Warning: main(/home/myurl/public_html/components/com_moschat/languages/farsi.moschat.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/myurl/public_html/components/com_moschat/moschat.php on line 18

Warning: main(): Failed opening '/home/myurl/public_html/components/com_moschat/languages/farsi.moschat.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/myurl/public_html/components/com_moschat/moschat.php on line 18
البته این رو هم بگم که در کدهای اینجا myurl یک نام فرضی است به جای نام اصلی در پیام
حالا می چگونه این خطا رو می تونم اصلاح کنم؟
با تشکر

behnam
01-18-2006, 09:51 AM
با تشکر
کسی به من کمک کنه و من را راهنمایی کند :'(
با تشکر

firoozmandan
01-18-2006, 11:39 AM
بهنام جان

نسخه Stable این کامپوننت رو فارسی میکنیم و در سایت قرار میدیم .
این نسخه مشکل داره ...
یا علی

mhadaily
01-19-2006, 04:56 AM
سلام
من هم همین مشکل را دارم .

behnam
01-19-2006, 06:10 AM
با سلام
من تا حدی مشکل اینو حل کردم مشکل کمبود یک فایل به نام farsi.moschat.php که در خود پوشه ای که نصب می کنیم این فایل هست اما نصب نمی شه اگه این فایل را در پوشه

components/com_moschat/language/
کپی کنید مشکل تا حدی حل میشه و دیگه error نمیده اما بازم می نویسه که" شما هنوز وارد نشده اید." این یک مشکل رو هم دارم بررسی می کنم در هر صورت اگر کسی میتونه ما را راهنمایی کنه؟
با تشکر