PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه می توان مطالب را در صفحه دیگر نشان داد

Setigh
02-13-2008, 08:07 AM
با سلام

من یک قالب طراحی کردم که دارای بخش های مختلفی است اما خب به گونه ای است که مطالب اصلی در صفحه اصلی نباید نمایش داده شود

در صفحه اصلی سر تیتر اون مطالب وجود دارد که مثلا با کلیک بر رویش باید در صفحه دیگری نمایش داده شود یعنی از کد

<?php mosMainBody(); ?>

در صفحه دیگر استفاده شود و مطالب را در اون صفحه نمایش داده شود ، آیا همچین امکانی در مامبو وجود دارد

ممنون از شما

farhad
02-13-2008, 08:13 AM
2 راه حل داره :

1- استفاده از 2 قالب ! (‌در انجمن بحث شده ، سرچ كنيد )

2- كد نويسي ( با تيم تماس بگيريد info )

Setigh
02-13-2008, 09:07 AM
ممنون از پاسخ شما

با کد نویسی کار های زیادی میشه انجام داد ...

در ضمن شما می تونید دو قالب یکشکل طراحی کنید اما در یکی موقعیت هایی که نمی خواهید رو قرار ندهید و سپس در قسمت مدیریت قالب ها از اختصاصی کردن به هر قسمت که می خواهید از این دو قالب استفاده کنید و بهره ببرید

به طور مثال من دو قالب به اون صورتی که میخواهم طراحی کنم ، حالا چگونه این صفحه رو به هم مرتبط کنم که با کلیک بروی لینک مربوطه در صفحه دیگر نمایشداده شود

ممنون از شما

farhad
02-13-2008, 09:10 AM
وقتي اختصاصي كنيد ،‌ خودش مرتبط ميشه

مثال :

قالب 1 = صفحه اصلي
قالب 2 = صفحه خبر

وقتي در صفحه خبر بريد ،‌ بر روي كينك صفحه اصلي كليك كنيد ،‌خودش اتومات به صفحه اصلي + قالب 1 منتقل ميشه !

Setigh
02-13-2008, 09:21 AM
درسته ، به طور مثال من دو قالب طراحی می کنم که صفحه اصلی index.php وصفحه خبر ها news.php میباشد

برای اختصاصی کردن باید به قسمت مدیریت قالب ها برم ؟

میشه یه توضیحی بدید ممنون میشم

hossein.shokrzadeh
02-13-2008, 09:34 AM
سلام
ببین 2 تا قالب کاملا جدا طراحی میکنی، یکی تو فولدر maintemplate یکی دیگه تو فولدر newstemplate
حالا میری تو مدیریت قالب ها، روی اولی میزنی، defualt میکنیش، بعد رو دومی...اختصاصی...
یا علی علیه السلام

farhad
02-13-2008, 09:37 AM
مديريت - بخش كاربري - قالب ها - قالب هاي بخش كاربري
بقيش مشخصه...

Setigh
02-13-2008, 10:06 AM
با تشکر از شما عزیزان

ممنون درست شد :-*

Setigh
02-13-2008, 11:20 AM
همه قسمت ها درسته

اما مثلا نتایج نظر سنجی و عضویت در سایت رو در صفحه مربوطه نشون نمیده با اینکه من در صفحه اختصاصی همه موارد رو انتخاب کردم اما باز وقتی روی عضویت در سایت یا نتایج نظر سنجی کلیک میکنم در همان قالب اول نمایش میده.

z-tazekar
02-13-2008, 11:56 AM
از مدیریت ماژول->ماژولهای کاربری-> روی ماژول مربوطه مثلا نظر سنجی کلیک کن. در سمت چپ صفحاتی که می خواهی در اونها نمایش داده بشن رو انتخاب کن.
این در هم ریختگی به این دلیل رخ داده که موقعیتی که ماژول رو روی اون ست کردی در هر دو قالبت وجود داشته..

ashkanjoon
02-13-2008, 12:32 PM
نه این کار ها امکان پذیر نیست. من هم مشکل setigh جان رو داشتم اما نه با استفاده از چند قالب و نه با استفاده از اینکه تعیین کنیم مثلا فلان ماژول (عضویت) در کدام صفحه نمایش داده بشه.
من خودم اوایل یه قالب درست کرده بودم که در اون mosMainBody(); وجود نداشت و جهت نمایش مطالب در سایت از یه قالب دیگه که تگ mosMainBody(); رو داشت استفاده می کردم و تو صفحه اصلی بجز منو اصلی هیچ چیزی دیگه ای استفاده نکرده بودم و سایر قسمت های صفحه قالبم طرح گرافیکی بود که تو فتوشاپ درست کرده بودم به همین خاطر امکان اینکه بتوانم ماژولی مثل عضویت رو تو صفحه اصلی حتی با وجود قالب دوم نشان بدم وجود نداشت. در تالار گفتگو هم پرسیدم و حتی بصورت پیام خصوصی با چند تن از دوستان موضوع رو مطرح کردم اما به نتیجه درستی نرسیدم.
خوشحال خواهم شد اگه کسی توی این زمینه راه حل اساسی پیشنهاد کنه
موفق باشید

Setigh
02-13-2008, 12:36 PM
ashkanjoon درست میگن ،

z-tazekar

آخه تنظیمات ماژول برای نمایش اون ماژول در صفحه مورد نظر است ، منظور من صفحه اصلی عضویت در سایت و یا نمایش نتایج نظر سجنی است نه ماژول آنها

من میخوام این صفحات هم مانند بقیه قسمت ها در صفحه جدبد نمایش داده شوند

farhad
02-13-2008, 08:59 PM
نه این کار ها امکان پذیر نیست. من هم مشکل setigh جان رو داشتم اما نه با استفاده از چند قالب و نه با استفاده از اینکه تعیین کنیم مثلا فلان ماژول (عضویت) در کدام صفحه نمایش داده بشه.
من خودم اوایل یه قالب درست کرده بودم که در اون mosMainBody(); وجود نداشت و جهت نمایش مطالب در سایت از یه قالب دیگه که تگ mosMainBody(); رو داشت استفاده می کردم و تو صفحه اصلی بجز منو اصلی هیچ چیزی دیگه ای استفاده نکرده بودم و سایر قسمت های صفحه قالبم طرح گرافیکی بود که تو فتوشاپ درست کرده بودم به همین خاطر امکان اینکه بتوانم ماژولی مثل عضویت رو تو صفحه اصلی حتی با وجود قالب دوم نشان بدم وجود نداشت. در تالار گفتگو هم پرسیدم و حتی بصورت پیام خصوصی با چند تن از دوستان موضوع رو مطرح کردم اما به نتیجه درستی نرسیدم.
موفق باشید

راه حل ساده براي اون مشكل نمايش فرم عضويت در صفحه اصلي :

در منو اصلي سايت ،‌ يك منو با ارتباط كامپوننت به كامپوننت عضويت بسازيد و در بالاترين آي دي قرار بديد (‌بالاتر از صفحه اصلي ) مشكلتون حل ميشه.

ashkanjoon درست میگن ،

z-tazekar

آخه تنظیمات ماژول برای نمایش اون ماژول در صفحه مورد نظر است ، منظور من صفحه اصلی عضویت در سایت و یا نمایش نتایج نظر سجنی است نه ماژول آنها

من میخوام این صفحات هم مانند بقیه قسمت ها در صفحه جدبد نمایش داده شوند

قالبي كه براي صفحات داخلي هست رو پيشفرض كنيد و قالبي كه مخصوص صفحه اصلي هست رو اختصاصي صفحه اصلي كنيد.

ashkanjoon
02-14-2008, 09:10 AM

در منو اصلي سايت ،‌ يك منو با ارتباط كامپوننت به كامپوننت عضويت بسازيد و در بالاترين آي دي قرار بديد (‌بالاتر از صفحه اصلي ) مشكلتون حل ميشه.

نوری جان این کار امکانپذیر نیست ! به همان دلیلی که setigh جان گفتند

farhad
02-14-2008, 10:03 AM
يك مامبو تست نصب كنيد يك جا تا بهتون نشون بدم چجوري ميشه !

z-tazekar
02-15-2008, 09:08 PM

نوری جان این کار امکانپذیر نیست ! به همان دلیلی که setigh جان گفتند

شما تمام کارهایی که آقای نوری گفتن انجام دادین و نتیجه نگرفتین؟
یعنی یه قالب رو برای صفحه ی اول اختصاصی کردین. برای باقی صفحات پیش فرض کردین یک قالب دیگه رو.
در منو هم از جنس کامپوننت-(نظرسنجی یا ورود) هم منو ایجاد کردید و باز هم مسئله حل نشده؟!

موفق باشید

من درست متوجه نمی شم. اگر می خواهید در صفحه ی اول ماژول ورود و خروج نمایش داده بشه که ماژولش رو زیر ماژول منو میذارین. همون یک موقعیت که برای منوی اصلی در نظر گرفتین کافیه. و ماژول رو هم بذارین در تمام صفحات نمایش داده بشه. فقط باید به یک نکته دقت کنین که موقعیتی که ست می کنین درهر دو تا قالبتون وجود داشته. همین.
اگر هم من منظورتو رو درست متوجه نشدم که آقای نوری گفتن منو از جنس کامپوننت بذارید.

Setigh
02-15-2008, 09:41 PM
ممنون نوری جان

همانطور که جناب آقای نوری گفتن

قالبي كه براي صفحات داخلي هست رو پيشفرض كنيد و قالبي كه مخصوص صفحه اصلي هست رو اختصاصي صفحه اصلي كنيد. مشکل حل میشه من تست کردم درست بود

ashkanjoon
02-16-2008, 04:37 AM
من در ورژن 4.6.1 تست کردم setigh جان شما از چه ورژنی استفاده می کنید؟

farhad
02-16-2008, 06:18 AM
اين راهي كه من گفتم در ورژن 4.6.2 بدون مشكل كار ميكنه.

ورژن مامبو رو بروز كن اشكان جون !

Setigh
02-16-2008, 06:54 AM
درسته من از آخرین ورژن | 4.6.2 | استفاده کردم و جواب داد