PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب

manic
02-15-2008, 01:20 PM
بابا من هرچی تو اولین صفحه ی نصب smf 1.1.4 می زنم میگه اطلاعاتت غلطه. یکی به من بگه تو اولین صفحه مربوط به وصل شدن به سرور چه اطلاعاتی رو باید وارد کنم.

نوید
02-15-2008, 01:46 PM
شما باید اطلاعات FTP که معمولا عمون نام کاربری و رمزعبور host می باشد را باید وارد نمایید

manic
02-15-2008, 02:06 PM
خب وارد می کنم. ولی بازم اشکال میگیره.

نوید
02-15-2008, 03:16 PM
احتمالا نام FTP سایت شما ممکن است متفاوت باشد ، با مدیر سرور خود تماس بگیرید

manic
02-17-2008, 06:02 PM
بابا من توی نرم افزارهای FTP با همین نام و با همین پسورد وارد می شم و درسته. اما نمی دونم چرا اینجا مشکل داره. یعنی غیر از این هیچ راهی وجود نداره؟؟؟؟

نوید
02-20-2008, 03:52 AM
خیر ، هیچ راهی نداره

pcw
03-04-2008, 08:40 PM
منم الان همین مشکل رو دارم :(

hossein.shokrzadeh
03-04-2008, 10:19 PM
احتمالا نام FTP سایت شما ممکن است متفاوت باشد ، با مدیر سرور خود تماس بگیرید

hitman45
03-22-2008, 07:56 PM
با سلام
من فروم رو دوباره نصب كردم اين ارور رو ميده:
Notice: Undefined variable: sourcedir in /home/khorramc/public_html/forums/index.php on line 49

Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /QueryString.php in /home/khorramc/public_html/forums/index.php on line 49

Warning: require_once(/QueryString.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/khorramc/public_html/forums/index.php on line 49

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/QueryString.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/khorramc/public_html/forums/index.php on line 49
نميشه كاريش كرد؟

hitman45
03-22-2008, 07:57 PM
ببخشيد ادرس يادم رفت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نوید
03-23-2008, 05:56 AM
سایت اصلا باز نمیشه

hossein.shokrzadeh
03-24-2008, 09:57 AM
سلام
اینه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
s نداره آخرش ;)
ارور هم که ظاهرا حل شده
یا علی علیه السلام

b.tavakkoli
04-05-2008, 02:57 PM
سلام
من هم یک مشکل دیگر دارم
لطفا کمک کنید
من این برنامه فروم را طبق راهنمای خودش با موفقیت طی کردم. ولی پس از پایان که آدرس فروم را می زنم ارور زیر را می دهد
Unable to load Themes/default/index.template.php!

خودتان می توانید مستقیم ارور را مشاهده کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

همچنین از فارسی ساز هم استفاده کردم. و هر چی نگاه می کنم در آدرس بالا اصلا همچین فایلی وجود ندارد که بخواهد لود کند
راهنمایی کنید لطفا

نوید
04-05-2008, 05:20 PM
سلام
من هم یک مشکل دیگر دارم
لطفا کمک کنید
من این برنامه فروم را طبق راهنمای خودش با موفقیت طی کردم. ولی پس از پایان که آدرس فروم را می زنم ارور زیر را می دهد
Unable to load Themes/default/index.template.php!

خودتان می توانید مستقیم ارور را مشاهده کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

همچنین از فارسی ساز هم استفاده کردم. و هر چی نگاه می کنم در آدرس بالا اصلا همچین فایلی وجود ندارد که بخواهد لود کند
راهنمایی کنید لطفا

لطفا سوال خود را در تاپیکی جدید مطرح نمایید
با تشکر