PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استایل اختصاصی برای یک منو خاص

جلال افشار
02-16-2008, 06:23 AM
ما می تونیم در مامبو منوهای دلخواهی بسازیم. می خواستم بدونم آیا میشه برای یکی از منوهامون یک استایل خاص ساخت؟ مثلا ماژول منو در user2 یا هر user دیگری باشد و ما برای اون user خاص یک استایل خاص درست کرده باشیم؟
(من اعتراف می کنم که کلی سرچ کردم چیزایی پیدا کردم اما متاسفانه جواب نگرفتم :-\)

پیشاپیش ممنون

farhad
02-16-2008, 06:52 AM
سلام
بله ميشه !

a.mainlevel-USER:link, a.mainlevel-USER:visited {
font-size: 10px;
font-weight: normal;
color: #ffffff;
text-align: right;
padding: 0px 0px 0px 0px;
height: 21px;
text-decoration: none;
line-height: 19px;
}

a.mainlevel-USER:hover {
text-decoration: none;
color: #FF6347;
}

كد بالا رو در css قالبتون قرار بديد
بر روي ماژولي كه براي نمايش منو هست ، در تنظيماتش ، " پسوند کلاس منو " رو " -USER " بزاريد.

جلال افشار
02-16-2008, 07:11 AM
منظورتون از USER همون موقعیتی هست که می خوام ماژول رو داخلش قرار بدم؟ مثلا user2 یا user3 یا هر اسم دیگه؟

farhad
02-16-2008, 07:16 AM
نه

اين فقط يك اسم ! هست.
شما هر چيزي ميتونيد بزاريد... هرچقدر كوتاه تر باشه ،‌خودتون راحتريد !

جلال افشار
02-16-2008, 07:32 AM
اسم چی؟ اسم منو یا اسم ماژول؟

farhad
02-16-2008, 07:37 AM
name !
يك كلمه !
هر چيزي كه دوست داريد !

جلال افشار
02-16-2008, 07:40 AM
یعنی منظورتون اینه که در فایل قالب یا همون ایندکس موقعیت من به این شکل بیاد:

<div class="NAME">موقعیت ماژول منو</div>

farhad
02-16-2008, 07:47 AM
دوست من !
شما كدي رو كه دادم در css قالبتون بزاريد و به اون صورتي كه ميخواين اديتش كنيد.
بعد بجاي اون USER كه من گذاشتم ، يك اسم دلخواه بزاريد ،‌يا حتي تغييرش نديد !

در تنظيمات منويي كه ميخواين استايلش فرق كنه ، در " پسوند کلاس منو " بنويسيد -user يا هر اسمي كه روش گذاشتيد -ali , - taghi و ...

جلال افشار
02-16-2008, 07:53 AM
آهان الان متوجه شدم. منظورت پسوند کلاس منو بود. به شدت تشکر و ممنون خیلی لطف کردین. مخصوصا بابت taghi- ;)

cyrax
02-17-2008, 07:32 PM
ببین من خوندم 2 هزاریم نیفتاد
من اگه بخوام یه ماژول خاص رو مثلا بالی صفحه و وسط قرار بدم میتونم از کدتون استفاده کنم؟

farhad
02-17-2008, 08:14 PM
ببین من خوندم 2 هزاریم نیفتاد
من اگه بخوام یه ماژول خاص رو مثلا بالی صفحه و وسط قرار بدم میتونم از کدتون استفاده کنم؟

كدي كه من گذاشتم مربوط به css قالب هست !
شما ميتونيد موقعيتتون رو در index قالب تعريف كنيد و براي اون هر استايلي رو كه ميخوايد در css تعريف كنيد.

جلال افشار
02-20-2008, 06:42 AM
من این کار رو به راحتی انجام دادم. دقیقا هم شد. مخصوصا برای یک سایت چند زبانه. مثلا برای نظرسنجی یک کپی گرفتم و اسم ماژول نظرسنجی کپی شده رو انگلیسی کردم. پسوند کلاس اون رو یک اسم دلخواه گذاشتم بعد استایل مورد نیاز رو برای یک ماژول انگلیسی از جمله LTR کردن و ... رو براش گذاشتم. همین!