PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد گالری داتسو

ninjavo
02-16-2008, 01:28 PM
سلام من مامبو رو دوباره نصب کردم و فایل کامپوننت داتسو رو کپی کردم تو مامبو جدید.
الانم درست کار میکنه ولی عکسا رو پاک نمیکنه.
این فایل تصویر را نمی توانید حذف کنید.
امتحان نکردم ولی فکر نکنم آپلود هم بتونم بکنم.

اینم متن خطا

Warning: unlink(/hsphere/local/home/ninjavo/ninjavo.com/main//components/com_datsogallery/img_pictures/sense24_20071223_1013971792.jpg) [function.unlink]: Permission denied in /var/hsphere/local/home/ninjavo/ninjavo.com/main/administrator/components/com_datsogallery/images.datsogallery.php on line 193
این فایل تصویر را نمی توانید حذف کنید.

امتحان کردم موقع آپلود به صورت کلی هم مشکل داره .

این ارور رو میده :

نام فایل : 0ninja.jpg
نام جدید فایل : weapon0_20080216_1018591195.jpg

Warning: copy() [function.copy]: open_basedir restriction in effect. File(/hsphere/local/home/ninjavo/ninjavo.com/main//media/0ninja.jpg) is not within the allowed path(s): (/hsphere/local/home/ninjavo:/usr/local/lib/php:/hsphere/shared/apache/libexec:/tmp:/var/tmp) in /var/hsphere/local/home/ninjavo/ninjavo.com/main/administrator/components/com_datsogallery/admin.datsogallery.php on line 148

Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: open_basedir restriction in effect. File(/hsphere/local/home/ninjavo/ninjavo.com/main//media/0ninja.jpg) is not within the allowed path(s): (/hsphere/local/home/ninjavo:/usr/local/lib/php:/hsphere/shared/apache/libexec:/tmp:/var/tmp) in /var/hsphere/local/home/ninjavo/ninjavo.com/main/administrator/components/com_datsogallery/images.datsogallery.php on line 17

Warning: getimagesize(/hsphere/local/home/ninjavo/ninjavo.com/main//media/0ninja.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: Operation not permitted in /var/hsphere/local/home/ninjavo/ninjavo.com/main/administrator/components/com_datsogallery/images.datsogallery.php on line 17
خطا ! فایل سورس پیدا نشد .

اطلاعات مربوطه :
1- دسترسی به پوشه media 777 هست
2- فایلی با نام 0ninja.jpg در پوشه مدیا نیست
3- روی سرور دارم کار میکنم
4- از وقتی فایلا رو جابجا کردم ایجوری شده.

** N پست شما یکی شد !

mhadaily
02-16-2008, 06:59 PM
ظاهرا مشکل از هاست هست

یکی یکی مشکلات رو جستجو کنید در انحمن Warning: copy() و ...

ninjavo
02-17-2008, 12:59 PM
کاری به هاست نداره تست کردم.
من میخوام یه کاری کنم . من میخوام گالری داتسو رو دوباره نصب کنم .(البته الان توش یه عالمه عکس دارم)
چیکار کنم که نام گالری ها و عکسها پاک نشه و دوباره داتسو رو نصب کنم ؟
فقط داتسو رو دوباره نصب کنم ولی عکسا و تنظیماتش به هم نخوره.

mhadaily
02-17-2008, 01:04 PM
از جداول داتسو یک بک آپ بگیرید

و سپس فایل ها رو روی فایل های قبلی جایگیزین کنید

یا اینکه پاک کنید داتسو رو و دوباره نصب کنید و بعد جداول داتسو جدید رو حذف کنید و جداول داتسو خودتون رو جایگیزین کنید

اول در لوکال تست کنید

ninjavo
02-17-2008, 09:38 PM
فایلهای عکس رو یا فایلهای داتسو رو جایگزین کنم ؟

abcdefg
02-17-2008, 10:20 PM
مجید جان یه راه حل دیگه بدید لطفا
چون در این حالت مالکیت فایل های گالری داتسو با مامبو هست نمیشه فایل های جدید رو روی اونها اور رایت کرد
در حالتی هم که گالری داتسو رو از طریق مامبو حذف کنیم عکسها هم حذف خواهند شد، و با وارد کرد بک آپ دیتا بیس هم نمیشه اونها رو برگدوند چون عکسی وجود نداره و از طریق اف تی پی هم نمیشه عکسها رو به جای اولشون برگردوند چون باز هم به مشکل مالکیت فایل ها برخورد میکنیم و نمیتونیم عکسها رو از طریق اف تی پی وارد کنیم
ninjavo جان منظور شما رو از اینکه فایل کامپوننت داتسو رو کپی کردید تو مامبو متوجه نمیشم ( پست اول ) میشه در رابطه با کاری که کردید بیشتر توضیح بدید؟

abtin
02-18-2008, 10:02 AM
مشكل مالكيت مامبو رو مي تونين از طريق تنظيمات كلي .. تب سرور . دسترسي ها را قابل ويرايش كنيد و تيك اعمال بر روي پوشه هاي موجود رو هم بزنيد.

ninjavo
02-18-2008, 10:37 AM
میشه من فایل مربوط به عکسها(کوچک-متوسط-بزرگ) رو با دیتابیس داتسو کپی کنم بعد داتسو رو از طریق مامبو حذف کنم و دوباره نصب کنم بعدش هم فایل عکسها رو با دیتابیس دوباره برگردونم ؟

abtin
02-18-2008, 11:06 AM
بله ديگه

البته قبلش روي لوكال تست كنيد بعد از سرور پاك كنيد .

ninjavo
02-18-2008, 06:15 PM
موقع حذف این ارور رو داد.
Fatal: DB function failed with error number 0

SQL =

SELECT * FROM mos_components WHERE id=191

abtin
02-19-2008, 11:29 AM
موقع حذف كامپوننت منظورتونه ؟

اگه از مامبو نميشه حذفش كرد به صورت دستي پاكش كنيد يعني فايلهاش رو پاك كنيد و جدول هاش توي ديتابيس رو هم پاك كنيد.

ninjavo
02-20-2008, 03:34 PM
سلام الان همون مشکل مالکیت برام پیش اومده و حل مشکل شما رو هم نفهمیدم اگه میشه دوباره توضیح بدین.

abtin
02-21-2008, 09:55 AM
از تنظيمات كلي مامبو -- تب سرور --- قسمت دسترسي ها -- همه رو تيك بزنيد . تيك اعمال بر روي فايل ها و پوشه هاي موجود رو هم بزنيد .

يه راه ديگش هم اينه كه از مسئول سرورتون بخواهيد owner ها رو درست كنه .