ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در نصب مامبو روي سرور

arghish
02-16-2008, 05:30 PM
با سلام
الان نزديك يك هفته است كه دارم با اين مامبو كلانجار ميرم. حسابي ازش خسته شدم. من يك ديتابيس روي سرور ايجاد كردم. و پوشه مامبو با تمام محتوياتش را بر روي سرور داخل www قرار دادم. يعني يك پوشه به نام mambo ايجاد كردم و تمامي فايلها هم داخلش است. (از زيپ خارج شده). حالا هر چي تو آدرس بار مرورگر مسير را مينويسم اين ارور را ميدهد. مثلا اگر آدرس نام سايت من yaghish.net باشد. وقتي در مرورگر تايپ ميكنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اين ارور را ميدهد. مشكل كجاست؟؟؟؟؟؟
The requested URL /<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.6 (Unix) mod_ssl/2.2.6 OpenSSL/0.9.8b mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at yaghish.net Port 80

در حالي كه پوشه مامبو و تمام محتوياتش داخل www وجود دارد

سعید
02-16-2008, 05:45 PM
آدرسی که شما دادید، در سرور وجود نداره. چک کنید ببینید املای کلمه رو درست تایپ کردید؟

سعید
02-16-2008, 05:59 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

آقا برو حالشو ببر. خوشت اومد، یه صلوات بفرست

سعید
02-16-2008, 06:07 PM
راستی یادم رفت بگم. بعد از نصب، به آخر mambo یک دونه / اضافه کنی خوب میشه