PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ماژول لینک متحرک

hamedostadi
06-05-2006, 09:12 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من ماژول لینک متحرک را نصب کرده ام ام وقتی که می خوام شماره مجموعه لینک را عوض کنم نمی شه اگه لطف کنید راهنمایی کنید متشکر می شم.
با تشکر

Siamak
06-05-2006, 09:29 PM
چطور نمیشه؟
چه پیغامی میده؟

hamedostadi
06-07-2006, 07:28 AM
اصلا نمی زاره من وقتی عدد 2 را عوض می کنم و تائید می زنم دوباره همون عدد دو میاد

Siamak
06-07-2006, 11:41 AM
احتمالا فایل کانفیگوریشن ماژول غیر قابل ویرایش هست. به پوشه مربوط برید و فایل کانفیگ رو قابل ویرایش کنید.

hamedostadi
06-07-2006, 02:18 PM
ببخشید من وقتی داخل پوشه ماژول می شم فقط فایل های mod_linkincat_scroller.php , mod_linkincat_scroller.xml , mod_linkincat.xml ,mod_linkincat.php را می بینم که اینها هم 777 هستند

hamedostadi
06-09-2006, 06:43 AM
احتمالا فایل کانفیگوریشن ماژول غیر قابل ویرایش هست. به پوشه مربوط برید و فایل کانفیگ رو قابل ویرایش کنید.

این فایل کانفیگرشن کجاست

ahmadzadeh
06-09-2006, 09:16 AM
سلام
پوزر پسورد مامبو و هاست را بفرست چک کنیم
یا علی/خداحافظ

hamedostadi
06-09-2006, 01:31 PM
ببخشید آقای احمد زاده
من فقط یکی از مدیران این سایت می باشم و چون این سایت متعلق به شرکت می باشد من فقط یوزر ورود به مدیریت سایت را دارم و یوزر کنترل پنل را ندارم اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون می شم .

ahmadzadeh
06-09-2006, 05:41 PM
سلام
این مشکلی که شما در این مورد گفته اید تا حالا گزارش نشده برای همین گفتم یوزر پس را بفرستید تا چک کنیم هم برای دیگران مفید است هم مشکل را برایتان توضیح می دهیم
شاید با یوزر پس مامبو هم بشه کاری کرد
یا علی/خداحافظ

armahloji
06-10-2006, 08:34 AM
من هم به این مشکل برخوردم .
این مشکل را میتونید اینجوری حل کنید :
1 - وارد قسمت ماژول ها شوید و فایل xml مربوط به این ماژول را باز کنید
2 - قبل از یکی از متغیر ها یک space اضافی خورده که اگر اون را پاک کنید و فایل را دوباره ذخیره کنید مشکلتون حل میشه

امیدوارم مشکلتون حل بشه

ahmadzadeh
06-10-2006, 09:14 AM
سلام
با تشکر از کاربر armahloji
این مشکل با این راه حل حل می شود
و حتما به زودی این مورد که مشکل نرم افزاری هست در اصلاح و و ماژول مورد نظر بدون مشکل در قسمت دانلود قرار خواهد گرفت
پس دوستان تا اصلاح فایل مورد نظر در بخش دانلود به این صورت عمل نمایند
فایل mod_linkincat_scroller.xml را باز نمایید
در خط 17

<param name=" catid" type="text" default="10" label="شماره مجموعه لینک ها" description="شماره مجموعه ای که می خواهید نمایش داده شود" />
یک space اضافی وجود دارد که آن را حذف نمایید
بار دیگر از کاربر تشکرarmahloji می نماییم
یا علی/خداحافظ

hamedostadi
06-10-2006, 03:36 PM
خیلی متشکرم از armahloji مرا راهنمایی کردند خیلی متشکر و همچنین از آقای احمد زاده نیز تشکر می کنم