PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتقاء داتسو گالری از 1.3.8 به 1.6 ؟!

emon
02-23-2008, 08:28 AM
سلام
می خواستم بدونم که چجوری میشه که ما این نسخه داتسو گالریمون رو ارتقاء بدیم؟
- توی سایت خود گالری داتسو دو تا Patch برای ارتقاءاز نسخه 1.4 به 1.5 و از 1.5 به 1.6 موجود است! ولی انگلیسیه!! (ممکنه خرابکاری کنه...)
- و البته خبر دارم که توی سایت دانلود خود مامبولرن هم به تازگی نسخه 1.6 داتسو گالری اومده (با تشکر فراوان از ایشان -- البته مثل اینکه هنوز مامبولرن به datso.fr خبر نداده.. چون توی اونجا اخرین ترجمه persian رو نسخه 1.3.8زده!)...
حالا من چیکار می تونم بکنم؟!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

radmehr
02-23-2008, 12:58 PM
از همون پچ ها استفاده کنید و قبلش از بکاپ بگیرید

emon
02-27-2008, 11:45 AM
اول پچ ها رو نصب کردم ولی همنطوری که حدس می زدم پر از warning شد و بعضی جاها رو هم چپ به راست کرد!
ولی بعداز اون با یه روش ساده گالری رو به روز کردم!!! داتسو گالری 1.6 مامبولرن رو برداشتم و فایل های administrator و component های مربوط به com_dastogallery رو به جای فایل های قبلی ریختم!! حل شد...
بعدش هم اشکالاتی رو که نسخه 1.6 داشت با کمک پست زیر درست کردم! همه چیز درست کار می کنه...

بسیار بسیار ممنونم... خسته نباشید بچه های مامبولرن!