PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در حذف مجموعه ها

mehdi_pink_63
02-23-2008, 04:47 PM
با سلام من در بخش سوالات متداول یکی از گزینه های را ویرایش و به (اهداف و انتظارات انجمن از اعضا چه می باشد) تغییر دادم حال در قسمت عنوان مجموعه: اهداف و انتظارات انجمن از اآ size= نمایش داده می شود حال می خواستم این گزینه را از مدیریت مجموعه ها حذف کنم که برای من پیغام خطای روبروی نمایش داده می شود(Category(s): چگونه می توانید عضو انجمن شوید\\\',
\\\'اهداف و انتظارات انجمن از اعضا چه می باشد
cannot be removed as they contain records
این موضوع در رابطه با یک عنوان دیگر نیز صادق است عنوان موضوع(چگونه می توانید عضو انجمن شوید)
می خواستم به من کمک کنید تا این دو موضوع را حذف کنیم

bme
02-23-2008, 08:16 PM
"بخش سوالات متداول" متوجه نشدم كدوم بخش رو ميگيد ؟

mehdi_pink_63
02-24-2008, 07:14 PM
همان سوالات متداول مامبو که هنگام نصب درون مامبو قرار داره در قسمت مجموعه ها رو می گم (مدیریت مجموعه ها)

firoozmandan
02-25-2008, 12:14 PM
سلام

برای حذف مجموعه باید ابتدا مطالب موجود در مجموعه رو حذف کنید
سپس مطالب رو از سطل زباله پاک کنید

سپس مجموعه

یا علی

mehdi_pink_63
02-25-2008, 05:32 PM
با سلام باز هم موفق نشدم اگر می توانید یکسری به سایت بزنید ممنون می شوم ayes.ir در قسمت منوی اصلی - - سوالات درباره انجمن

Siamak
02-25-2008, 07:39 PM
دوست عزيز ما كه از بخش كاربري نميتونيم بفهميم توي بخش مديريت شما چه خبره!

شما بايد تمام مطالب موجود در يك مجموعه رو پاك كنيد.
سپس اون مطالب رو از سطل بازيافت هم پاك كنيد.
بعد ميتونيد اون مجموعه رو حذف كنيد.

mehdi_pink_63
02-27-2008, 07:53 PM
Category(s): چگونه می توانید عضو انجمن شوید\\\', \\\'اهداف و انتظارات انجمن از اعضا چه می باشد
cannot be removed as they contain records
متاسفانه پاک نمی شه و خطای بالا رو می ده(چگونه می توانید عضو انجمن شوید)و(اهداف و انتظارات انجمن از اعضا چه می باشد) عنوانهای 2 مطالب درون مجموعه می باشد که می خوام پاکش کنم

abtin
02-28-2008, 12:06 PM
اگه نميشه مي تونين از توي ديتابيس پاكشون كنيد.

به phpmyadmin برين و جدول mos_content رو browse كنيد .

مطلب مورد نظر رو پيدا كنيد و حذفش كنيد .

دقت كنيد كه اشتباهي كل ديتابيس رو پاك نكنيد !

mehdi_pink_63
02-28-2008, 12:20 PM
با سلام این phpmyadmin تو کدام قسمت قرار داره با تشکر

abtin
02-28-2008, 01:32 PM
از Cpanel هاستتون در قسمت mysql databases مي تونين پيداش كنيد .

fava
03-07-2008, 06:29 PM
با سلام وعرض خسته نباشید
با اجازه بزرگترها
من هم در مامبو 4.6.2 همین مشکل را داشتم که حل شد.مشکل هم از اونجابود که مطالب از سطل بازیافت پاک نکرده بودم.یعنی مطلب را بعد از پاک کردن از داخل مجموعه باید از داخل سطل بازیافت هم پاک بشه.این پاسخ را برای کسلنی زدم که جستجو می کنند.