توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث شیرین خبرنامه
amirdorna2
02-24-2008, 11:27 AM
سلام
چند وقت پیش یه تاپیکی ایجاد شد برای تصمیم گیری و مشارکت اعضا در ایجاد یک خبرنامه خوب ، هنوز که جوابی ارسال نشده
حالا فعلا" دوستان خبرنامه ای را سراغ دارن که بشه توش اچ تی ام ال نوشت ، به اعضای رجیستر شده ارسال کنه و مهمتر از همه اینکه بصورت مثلا" 50 تا 50 تا 100 تا 100 بفرسته که سرور اسپمر نشه ؟
اگه دوستان دارن لطف کنن و لینک بزارن ممنون می شم گ
Shahryar_NEO
02-25-2008, 01:23 PM
بهتره از تيم مديريت جويا شيم كه رسيدگي كنند ما كه اعلام كرديم ...
firoozmandan
02-25-2008, 01:34 PM
Hello everyone...
News4Mambo is a project that aims to provide a complete newsletter component for Mambo, it's based in the original work of Sören at letterman, at this stage the component has been ported to Mambo and need some alpha testers, I hope catch some issues that I forgot porting it and later open it to the public as a beta release.
If you are interested, please send me message with the email address where I should send the files, if you don't have time to test it, please don't applicate and wait for a stable release ...
Thanks..
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
amirdorna2
02-26-2008, 09:35 AM
ممنون
اینو دیدم
خواستم براش ایمیل بفرستم ، آدرس ایمیلش خراب بود .
من خیلی عجله دارم اگه می شه یه فکری بکنین ، اگه قراره بصورت دسته جمعی اجرا شه ، بگین یا ...
firoozmandan
02-26-2008, 11:23 AM
سلام
برای andphe at gmail.com برفستید
اگر هم دوست داشتید میتونید درخواست رو به تیم بدید ...
یا علی
firoozmandan
03-04-2008, 12:21 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خدمت شما ;)
کسی فارسیش کرد بفرسته بذاریم توی مامبو دیگ
amirdorna2
03-04-2008, 04:52 PM
سلام
ممنون
من با اون ایمیل تماس گرفتم و اینها رو برام فرستاد . این فقط یه ایراد داره وگرنه خیلی عالی کار می کنه . مشکلش اینه که زمانی که اعلام می کنیم در هر مرحله مثلا" 100 تا بفرست اگه 1000 تا عضو داشته باشین . باید 10 بار دکمه send رو بزنیم . یعنی 100 اول رو بفرستیم ، صبر کنیم ، 100 دوم ، بعد صبر و ....
دو تا مشکل داره یکی اینکه زمان تعیین نمیشه که مثلا" هر چند دقیقه 100 تا رو بفرست ، یکی اینم که باید دستی فرستاده بشه . اگه این مشکلو بشه حل کرد من حاضرم برای فارسی کردنش .
آیا اصلا" امکان پذیر هست ، همچین کاری بکنه ؟
Shahryar_NEO
03-07-2008, 06:12 PM
اينجا اين ارور را داد توي ارسال :
Fatal error: Class 'mosSEF' not found in /home/shahrsak/public_html/index.php on line 57
چرا ؟!
Mah-Bah
03-08-2008, 06:29 AM
سلام
ممنون
من با اون ایمیل تماس گرفتم و اینها رو برام فرستاد . این فقط یه ایراد داره وگرنه خیلی عالی کار می کنه . مشکلش اینه که زمانی که اعلام می کنیم در هر مرحله مثلا" 100 تا بفرست اگه 1000 تا عضو داشته باشین . باید 10 بار دکمه send رو بزنیم . یعنی 100 اول رو بفرستیم ، صبر کنیم ، 100 دوم ، بعد صبر و ....
دو تا مشکل داره یکی اینکه زمان تعیین نمیشه که مثلا" هر چند دقیقه 100 تا رو بفرست ، یکی اینم که باید دستی فرستاده بشه . اگه این مشکلو بشه حل کرد من حاضرم برای فارسی کردنش .
آیا اصلا" امکان پذیر هست ، همچین کاری بکنه ؟
سلام
این خیلی با ، اگر راه حلی پیدا شد ما را بی نصیب نزارید
amirdorna2
03-08-2008, 03:18 PM
اينجا اين ارور را داد توي ارسال :
Fatal error: Class 'mosSEF' not found in /home/shahrsak/public_html/index.php on line 57
چرا ؟!
خودش توی ایمیل که به من داد نوشته بود با sef یه مشکلی داره . حالا می خوای یه بار sef رو فعال و یه بار غیر فعال کن ، ببین حل می شه یا نه ؟
Shahryar_NEO
03-09-2008, 12:03 PM
تاثيري نداشت + اينكه SEF معمولي مامبو هم به دليل تنظيمات براي من كار نميكنه متاسفانه ...
firoozmandan
03-09-2008, 12:45 PM
سلام
منظورتون تنظیمات هاستتون هست ؟ درسته ؟
چون همین SEF روی سایت همه بدون هیچ مشکلی کار میکنه ...
------
این کامپوننت هم RC1 هست ... مدتی زمان میبره تا stable بشه
در لینک زیر میتونید باگهای این کامپوننت رو گزارش کنید :
یا علی
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.