ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه مي توان تعداد افراد آنلاين را بالا ببرم

metijoon
06-08-2006, 09:02 AM
من مي خواهم تعداد افراد آنلاين را بالا ببرم
اگر ميشه بگوييد كجا رو بايد دستكاري كنم و از چه كدهايي باسد استفاده كنم

2 - آيا راهي است كه بدون دست كاري كد ها و تقلب بشود سايت را پربازديد كرد
يعني واقعا سايت بازديد كننده ي زياد داشته باشد .

نوید
06-08-2006, 11:23 AM
1- تبلیغات
2- بهینه سازس در موتور جستجو

metijoon
06-08-2006, 03:43 PM
نمیشه کدهای مامبو را دستکاری کرد تا بالاتر نشون بده

webpen
06-08-2006, 07:42 PM
همینجوری خودش 4 تا رو 16 تا نشون میده . چیشو میخوای ببری بالاتر..!!!

metijoon
06-08-2006, 09:22 PM
سلام خدمت بر و بچ مامبو .
من ميخوام تعداد افراد آنلاين را بيشتر كنم اگر كسي مي دونه چه جوري ميشه اين كارو كرد به من بگه
در ضمن مي خوام تعداد افراد بازديدكننده ي سايت نيز متناسب با افراد آنلاين اضافه باشه
در ضمن اگه مامبو نرم افزار خوبيه چرا مامبولرن سايت خودش را جمله كرده است

farhad
06-08-2006, 09:34 PM
سلام

1. برای اضافه کردن به تعداد افراد آنلاین باید چنتا از کدها رو دست کاری کنید.
2.برای اضافه کردن به آمار سایت هم از قسمت ماژول ها => آمار => عدد پایه شمارنده ، را به تعداد دلخواه انتخاب کنید.
3.در ضمن، سایت مامبولرن با یک سیستم اختصاصی پیاده سازی شده ( ترکیبی از مامبو و جملا ).
لینک خبر: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

metijoon
06-08-2006, 09:49 PM
سلام
من كدهايي كه بايد دستكاري كنم را ميخوام اگه ممكنه برام بنويسيد
در ضمن اگر ميشه مي خواستم تعداد بازديد كنندگان متناسب با افراد آنلايني كه زياد ميشه اون هم خودش بيشتر بشه .

farhad
06-08-2006, 10:05 PM
برای درخواست برنامه نویسی با ایمیل : info[at]mambolearn[dot]com تماس بگیرید.
توضیحات کامل رد مورد درخواسستون رو ضمیمه ایمیل کنید.
بعد از برآورد هزینه، با شما تماس گرفته میشود.

metijoon
06-08-2006, 10:44 PM
من فقط ميخوام تعداد افراد آنلاين را اضافه كنم
در ضمن اگر قرار باشد كه به خاطر هر موضوع ساده اي شما بگيد ميخوايم برنامه نويسي كنيم و پوا بگيريد پس انجمن ديگه واسه ي چيه

ahmadzadeh
06-09-2006, 04:12 AM
سلام
ببنید این انجمن برای کار ها و مشکلات عادی واحتمالی که کاربران با آن مواجع می شود را رفع می کند دیگه فکر نکنم تقلب در آمار و دستکاری آن را بشه جز کار ها و مشکلات عادی و احتمالی دسته بندی کرد برای همین کلیه کار های برنامه نویسی و دستکاری در کد ها از طرف تیم مامبولرن با تماس با info[at]mambolearn[dot]com امکان پذیر می باشد و شاید بعد از بررسی کار بسته حجم کار شاید حتی رایگان هم انجام پذیرد.
البته ما اکثرا راهش را اعلام می کنیم و خیلی ها که به php مسلط هستند خودشان تغییرات را اعمال می کنند شما هم باید ماژول مورد نظر را دستکاری نمایید
یا علی/خداحافظ

Siamak
06-09-2006, 08:16 AM
من فقط ميخوام تعداد افراد آنلاين را اضافه كنم
در ضمن اگر قرار باشد كه به خاطر هر موضوع ساده اي شما بگيد ميخوايم برنامه نويسي كنيم و پوا بگيريد پس انجمن ديگه واسه ي چيه

نمیدونم چرا ما با اینکه توی این انجمن کار رایگان انجام میدیم همیشه بدهکار میشیم!

نوید
06-10-2006, 10:32 AM
چون میگید اوپن سورس همه فکر میکنن پشتیبانی هم مجانی هستش

Siamak
06-10-2006, 01:11 PM
عزیز جان والا ما پشتیبانیمون هم مجانی هست!

firoozmandan
06-10-2006, 01:27 PM
سلام دوستان

برای حل شدن مشکلتون ( مخصوصا آقای metijoon ) خواهش میکنم قوانین GNU رو یک مرور ساده کنید . قطعا مشکل شما و بقیه دوستان با مطالعه این قوانین حل میشه .

ببینید دوستان عزیز در این انجمن تنها به مسائل مامبو پرداخته میشه . اگر شما در کد نویسی مشکل دارید میتونید به انجمنهای فراوانی که به زبان فارسی برای آموزش و حل مشکل در مورد PHP موجود هست مراجعه کنید .

یا علی

staywithme
06-13-2006, 10:46 PM
یه ماژول بساز و در قسمت کد هر چند نفر ه دوست داری آنلاین باشن رو بنویس
.

trueend5
06-14-2006, 11:39 AM
کارای زیر رو بکن

تو شاخه modules فایل mod_whosonline.php رو پیدا کن و کد خط نوزده رو که به شکل زیره:

$query1 = &quot;SELECT count(session_id) as guest_online FROM #__session WHERE guest=1 AND (usertype is NULL OR usertype=&#039;&#039;)&quot;;
رو با اضافه کردن عددی که میخوای تغییر بده.
مثلا اگه میخوای مهمان ها سه برابر نشون داده بشه عدد سه رو به شکل زیر اضافه کن.

$query1 = &quot;SELECT 3*count(session_id) as guest_online FROM #__session WHERE guest=1 AND (usertype is NULL OR usertype=&#039;&#039;)&quot;;
اینایی که گفتم مال 4.5.3 اصلی هستش این که کدهای مامبولرن یا نسخه جدید هم همینه رو دیگه نمیدونم ولی احتمال زیاد همینه.

metijoon
06-15-2006, 08:18 AM
خيلي ازت ممنونم دمت گرم . با اين كه من دو تا از سايت هام را به خاطر نداشتن زند و كدنويسي شدن مامبوي مامبولرن با زند به جوملا تغيير دادم ولي خيلي بهم كمك كردي چون تو جوملا هم كار ميكنه ممنونم ازت . مرسي و موفق باشي

javad583
06-20-2006, 10:48 AM
اولا من خودم واسه Bitrix کار می کردم يه ماژول ناقابل واسه شرکت ..... نوشتيم شد حدود 850 هزار تومان حالا مگه اين تيم چقدر از شما میگيره تازه اينا می تونستن از شما بخاطر پشتيبانی پول هم بگيرن!
خود GNU تصريح می کنه که نرم افزار ممکنه اپن سورس یا مجانی باشه اما خدماتاش نه (البته شايد!)

javad583
06-20-2006, 10:50 AM
در ضمن شما وقتی تو ايران پشت اين هم کش و پراکسی سرور هستيد ديگه چه لزومی به اين کارا هست؟ خودش هر يه بازديد کننده رو 10 تا ميشماره!!!

farhad
06-20-2006, 11:23 AM
با اين كه من دو تا از سايت هام را به خاطر نداشتن زند و كدنويسي شدن مامبوي مامبولرن با زند به جوملا تغيير دادم
دوست عزیز...
هیچ کس شما رو مجبور نکرده که از مامبوی مامبولرن استفاده کنید.
درمورد زند و کدگذاری روی فایل ها هم قبلا در انجمن بحث شده و همینطور که همه میدونن طیق قانون GNU ما قادر به انجام چنین کاری هستیم.
در ضمن اگر با مامبوی مامبولرن مشکلی دارید میتونید از نسخه انگلیسی و یا فارسی شده مامبو توسط دیگر سایت ها استفاده کنید.
[hr]
● اینجا انجمن آموزش تخصصی مامبو میباشد !!!

موفق باشید.

javad583
06-21-2006, 01:40 PM
اينکه هاستتون Zend رو نداشته مسئله ای بوده که بايد به اطلاع مدير پشتيبان هاست می رسوندين.

zarei
05-22-2007, 11:53 AM
من مي خواهم تعداد افراد آنلاين را بالا ببرم
اگر ميشه بگوييد كجا رو بايد دستكاري كنم و از چه كدهايي باسد استفاده كنم

2 - آيا راهي است كه بدون دست كاري كد ها و تقلب بشود سايت را پربازديد كرد
يعني واقعا سايت بازديد كننده ي زياد داشته باشد .
ali_reza2@yahoo.com

نوید
05-22-2007, 11:57 AM
1- در تاپیک های بالا نحوه بالا بردن تعداد بازدیدها ذکر شده
2- بله میشه با کارهای زیر
بهینه کردن سایت برای موتورهای جستجو
در دسترس بودن
مطالب مفید
تبلیغات
و ....
برای مشاوره درباره موارد ذکر شده با info [at] mambolearn.com تماس بگیرید