توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گالري داتسو
30vil
02-26-2008, 04:27 PM
من تازه گالري نصب كردم
هنگام نمايش يك مجموعه
ارور زير رو در بالا نمايش ميده علت چي مي تونه باشه؟
Notice: Undefined variable: rows in /home/kashtiba/public_html/components/com_datsogallery/datsogallery.php on line 272
firoozmandan
02-27-2008, 07:49 AM
سلام
کدوم نسخه گالری رو روی کدوم نسخه مامبو نصب کردید ؟
یا علی
30vil
02-27-2008, 07:11 PM
سلام
یا علی
1.6 رو به مامبو 4.6.2
30vil
03-05-2008, 12:04 PM
سلام
یا علی
سلام
یا علی
1.6 رو به مامبو 4.6.2
همچنان منتظر هستم
وب سايت رو تازه نصب كردم و آخرين ورژن فارسي اون يعني 4.6.2 هست كه گالري datsogallery 1 6 رو براي آن نصب كردم و ارور اون اين هست :
Notice: Undefined variable: rows in /home/kashtiba/public_html/components/com_datsogallery/datsogallery.php on line 272
30vil
03-05-2008, 12:26 PM
الان وقتي تصاوير رو دوباره آپلود كردم ارور هاي زير رو ايجاد كرد
البته يك مجموعه اصلي ايجاد كردم به نام سد
و زير مجموعه اون سد ماكو و سد نقده رو ايجاد كردم كه تصاوير رو به اون اضافه كردم
و بعد در سايت كه نگاه كردم در اولين صفحه اون يعني سد هيچ مشكلي نبود ولي وقتي وارد سد شدم كه داراي 2 بخش بود ارور هاي زير در سايت به نمايش در اومدند
:
Notice: Use of undefined constant _DG_SUBCATEGORIES - assumed '_DG_SUBCATEGORIES' in /home/kashtiba/public_html/components/com_datsogallery/datsogallery.php on line 917
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kashtiba/public_html/components/com_datsogallery/datsogallery.php on line 304
خواهشا جواب بديد براي من خيلي ضروري و مهم هست
abtin
03-05-2008, 02:39 PM
چك كنيد روي لوكال ببينين اين ارور ها رو دارين ؟
اگه عكسي چيزي توي گالري نداريد يك بار كامپوننت رو پاك كنيد دوباره نصب كنيد ببينين مشكل حل ميشه ؟
30vil
03-05-2008, 04:02 PM
چك كنيد روي لوكال ببينين اين ارور ها رو دارين ؟
اگه عكسي چيزي توي گالري نداريد يك بار كامپوننت رو پاك كنيد دوباره نصب كنيد ببينين مشكل حل ميشه ؟
رو لوكال هيچ مشكلي نميبينم نبود
در ضمن عكسهاي زيادي رو نصب كردم هيچ راهي نداره؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.