PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کامپوننت fireboard

mr_aliagha
02-26-2008, 07:57 PM
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان.
من کامپوننت فایربرد 1.0.3 فارسی رو گرفتم و نصب کردم ، بعد از نصب نه خبری از فولدر language هست و نه فایل های english , fa_IR ، و قسمت مدیریت اون همچنان انگلیسی هست ( قسمت کاربری فارسیه) می خواستم بدونم ، همین جوری منتشر شده و یا اینکه مال من درست نصب نمی شه؟ یعنی اصلا قسمت مدیریتیش ترجمه نشده؟!
با تشکر.

mhadaily
02-27-2008, 08:59 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اینجا دانلود کنید برای مامبو هست

mr_aliagha
02-27-2008, 09:05 AM
با سلام.
از همین جا گرفتم، فایل فارسی رو باید چیکارش کنم؟! چرا بعد از نصب فولدر language حذف می شه؟ ممکنه یه تست بکنین؟!
ممنون.

mhadaily
02-27-2008, 09:30 AM
تست شده هست روی مامبو 4.6 نصب می کنید

خودمون از همین استفاده می کنید اگر فایل زبان نیست خودتون دستی کپی کنید توی اون فولدر بعد از نصب ....

mr_aliagha
02-27-2008, 11:19 AM
اصلا بعد از نصب، فولدر language نداره!!!
فقط این فولدر ها رو داره:
_fbfiles_dist
patTemplate
sources
template
در صورتیکه در فایل zip مربوط به نصب اون فولدر های image و language هم مشاهده می شه.
در ضمن مامبو من 4.6.2 فارسی هست که از سایت خودتون گرفتم!!!
اون فولدر هایی رو که نداره بسازمشون خودم؟!
با تشکر.

mhadaily
02-27-2008, 01:19 PM
بسازید و تست کنید

اصلا منطقی نیست چون من دوباره نصب کردم و مشکلی ...

خودتون دستی بسازید یا اینکه آنزیپ کنید و دستی نصب کنید از قسمت نصب از آدرس ...

mr_aliagha
02-27-2008, 02:06 PM
ظاهرا مشکل ار لوکال هاست هست!! از wamp server استفاده می کنم، بهتر چیزی سراغ ندارین که با مامبو حسابی جور باشه؟!
فقط یه چیزی جریان اون فایل زبان فارسی که جدا برا دانلود گذاشته شده چی هست؟ آخه 1.0.3 هم که فارسی داره...

mhadaily
02-27-2008, 02:08 PM
appserv از سایت appservnetwork.com

mr_aliagha
02-27-2008, 04:39 PM
آقا بی خیال ، مشکل از خودم بود، ربطی به wamp نداشت!!!
فقط یه مورد و اون اینکه پنل مدیریتیش نباید فارسی باشه؟ ترجمه نشده اون؟ من دیدم تو پست های قبلی یه نفر گفته بود که زبان Persian بهش اضافه کرده بود پنل مدیریتیش هم درست شده بود...

mhadaily
02-27-2008, 04:58 PM
مرسی تذکر دادید

mr_aliagha
02-27-2008, 05:39 PM
خواهش ، همون persian اضافه کردم درست شد، فقط یه سری مشکل کوچیک داشت که خودم حلش کردم، اما کلا css مشکل داره باید یه css برای rtl و یکی هم برا ltr براش تعریف می کردن، خودم درستش می کنم ;)

mr_aliagha
02-27-2008, 05:57 PM
فقط یه مشکل ، هر چی می گردم ، اونجایی که فایل css بهش معرفی شده رو پیدا نمی کنم که تغییرش بدم تا هم rtl بهش بدم هم ltr رو!

mhadaily
02-29-2008, 06:12 AM
components\com_fireboard\template

این مسیر قالب های فایربرد هست

mr_aliagha
02-29-2008, 08:59 AM
نه منظورم اون جایی هست که به این قالب لینک داده ، چون باید یه سری تغییر توش بدم که هم فارسی ساپورت کنه هم انگلیسی...

mhadaily
03-01-2008, 12:20 PM
components\com_fireboard\template

این مسیر قالب های فایربرد هست

منظورتون رو متوجه نشدم کار هم می خواهید بکنید باید از همین قالب انجام بدید حتی هم انگلیسی و فارسی و ...

mr_aliagha
03-01-2008, 02:39 PM
نه منظورم این بود که می خوام دو تا css برا forum داشته باشم ، یکی rtl یکی هم ltr ....
اما دیگه نیازی نیست ، تغییراتم رو از طریق css قالب سایتم اعمال کردم، فقط مونده یه مشکل و اون اینکه تو حالت فارسی ( فقط تو فایرفاکس) ، صفحه ارسال پست جدید، به ماژول های چپ و راست فشار میاره و اون هارو کوچیکشون می کنه، (فقط تو حالت فارسی، انگلیسی تو همه browser ها درست بود) کد css اون این هست :

#fb_postmessage{border-left: 1px solid #CCCCCC;border-right: 1px solid #CCCCCC;}
table#fb_postmessage .fb_button{border: 1px solid #999;color: #000;padding: 1px;}
table#fb_postmessage .fb_slcbox{border: 1px solid #999;color: #000;}
#fb_post_message .postinput{width: 94%;border: 1px solid #ccc;padding: 3px 5px;}
#fb_postmessage tr.fb_sectiontableentry2 td.fb-topicicons td{border-bottom: 0px solid #CCCCCC;}
#fb_postmessage tr.fb_sectiontableentry1 .fb-postbuttonset td.fb_posthint{background: #FFFFCC;border: 1px solid #CFC1A9;padding: 2px 5px;}
table#fb_postmessage .fb_posthint .fb_inputbox{background: #FFFFCC;border: 0px solid #FFFFCC;width: 100%;}
.fb-postbuttonset{width: 95%;}
.fb-postbuttons { }
table#fb_postmessage .fb_txtarea{ width:95%;overflow: auto;height:300px;border:1px solid #ccc;}
.fb_txtarea{height: 300px;width: 95%;}
#fb_postmessage tr.fb_sectiontableentry1 .fb-postbuttonset td,
#fb_postmessage tr.fb_sectiontableentry2 .fb-postbuttonset td{border-bottom: 0px solid #CCCCCC;}
table#fb_postmessage .button{border: 1px solid #999;color: #333;font-weight: bold;padding: 3px 10px;margin: 3px;}
.fb_leftcolumn{width:160px;text-align: right;}