PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لينك ارسال مطلب در منوي كاربري

tizro
02-27-2008, 08:29 PM
سلام

ميشه لينك " ارسال مطلب " كه وقتي يه كاربر لوگين ميكنه بهش نمايش داده ميشه رو بهم بدين ؟؟؟

من اين لينك زير رو گذاشتم و حتي دستكاري هاي زيادي كردم تا درست بشه، اما نشد :

index.php?option=com_content&task=new&sectionid=3& Itemid=16

وقتي روي اين لينك كليك ميكني، مطلب ارسالي فقط به يك بخش خاصي ميره و بقيه بخش ها در دسترس نيستن !!!!

من حتي اين لينك رو هم امتحان كردم :

index.php?option=com_content&task=new

اما بازم مشكل دارم

ميخواهم يه ادرس لينكي بدين كه وقتي بهش كليك شد، صفحه ارسال مطلب بياد با اين فرق كه كاربر بتونه مشخص كنه كه مطلب مال كدوم بخش و كدوم مجموعه هست و مطلب رو بفرسته !!؟؟!!

:(

nabegheyegharne
02-27-2008, 08:46 PM
امكان انتخاب بخش وجود نداره. هر بخش بايد لينك جدا داشته باشه. اما مى تونيد در يك بخش چند مجموعه ايجاد كنيد كه كاربر مي تونه مجموعه دلخواه رو انتخاب كنه

Siamak
02-28-2008, 09:15 AM
در اون آدرس sectionid مشخص کننده بخش مورد نظر شما هست. عدد روبروی اون هم شناسه بخش هست که در مدیریت بخها جلوی هر بخشی نوشته شده.

nabegheyegharne
02-28-2008, 09:29 AM
ايشون مى خوان كاربر از ليست يه بخش انتخاب كنه كه امكانش نيست مگر براى مجموعه ها. نمى خوان چند آيتم منو-بخش بسازن.

Siamak
03-01-2008, 06:22 PM
برای این منظور میتونید از کامپوننت Ja Submit استفاده کنید.
اگر هم امکان خرید اون رو ندارید میتونید سفارش ساخت کامپوننت اختصاصی رو برای این مورد بدید.

البته کامپوننتهای دیگه ای هم برای این مورد وجود داره که الان حضور ذهن ندارم. ولی اگر جستجو کنید پیدا میشه. البته همه تجاری هستن. ;)

behrooz0_o
03-04-2008, 07:04 PM
cz Submit وJa Submit که طبقه گفته دوست خوبم آقا مجید این کامپونت برای مامبو نیست...:(
البته با اینفو تماس بگیرید مثل اینکه با مامبو سازگاریش داده و میفروشه

mostafa1
03-05-2008, 12:59 PM
برای دریافت کامل جواب موضوع از این لینک استفاده نمایید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>