توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نتايج نظر سنجي به صورت خصوصي باشد؟
30vil
02-27-2008, 08:43 PM
با سلام
من چه طوري مي تونم نتايج نظر سنجي رو در سايتم به صورت خصوصي باشه و فقط مدير سايت اونو ببينه؟
Siamak
02-28-2008, 09:11 AM
دو راه حل دارید.
یا اینکه همین کامپوننت فعلی رو ویرایش کنید و در کدها تغییر بدید.
و یا اینکه از کامپوننت پیشرفته iJoomla Survay استفاده کنید که یک کامپوننت بسیار پیشرفته و جالب و البته تجاری هست. ولی خریدنش ارزشش رو داره. اگر خواستید میتونید سفارش خریدش رو به ما بدید.
برای دیدن دموی اون هم میتونید به این سایت برید: ijoomla.com
30vil
02-28-2008, 03:05 PM
دو راه حل دارید.
یا اینکه همین کامپوننت فعلی رو ویرایش کنید و در کدها تغییر بدید.
و یا اینکه از کامپوننت پیشرفته iJoomla Survay استفاده کنید که یک کامپوننت بسیار پیشرفته و جالب و البته تجاری هست. ولی خریدنش ارزشش رو داره. اگر خواستید میتونید سفارش خریدش رو به ما بدید.
برای دیدن دموی اون هم میتونید به این سایت برید: ijoomla.com
من اينقدر حرفه اي نمي خوام
ميشه يك توضيح مختصر بدي كه چه طور رو كد ها بايد تغيير بدم؟
Siamak
02-28-2008, 03:23 PM
شما برنامه نویس PHP هستید؟ اگر هستید که هیچ توضیحی نمیخاد. نگاه کنید متوجه میشید. اگر هم برنامه نویس نیستید که خوب باید بدید یه برنامه نویس این کار رو انجام بده براتون.
30vil
02-29-2008, 07:19 AM
شما برنامه نویس PHP هستید؟ اگر هستید که هیچ توضیحی نمیخاد. نگاه کنید متوجه میشید. اگر هم برنامه نویس نیستید که خوب باید بدید یه برنامه نویس این کار رو انجام بده براتون.
نه من زياد سر در نمي يارم
ممنون
amirb55
01-24-2009, 07:47 PM
سلام
میشه کد مربوطه را بگید ؟
کدی که کنترل میکنهه مدیر لاگین کرده یا نه اگه لاگین کرده بود دکمه نتایج نشون داده بشه اگه نه که هیچ
amirb55
01-29-2009, 06:49 AM
خب یه راه اینه که دکمه دیدن نتایج رو حذف کنید! و بجاش یه لینک بگذارید که لینک مخصوص مدیر هست !
البته در این حالت وقتی کاربر رای میدهد نتیجه را میبیند! اما بدون رای دادن نه!
میشه کد مربوطه را بگید ؟
اینجا رو مطالعه کنید : نمایش ندادن یک موقعیت ماژول به کاربران عضو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 7.html)
از روی همین می تونید الگر بگیرید. اما برای مدیر باید authentication خاص خودش رو بررسی کنید.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.