PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با سلام دوستان

hes_r
02-28-2008, 04:50 PM
با سلام دوستان

من دوست نداشتم که در پایان نوشته های استاتیک علامت نظر بیاد واسه همین اومدم تو کامپونت ها com_comment رو حذف کردم .

بعد اومدم تو سایت . باز میشد . مرفتم توی بخش ها وا میشد مجموعه ها هم باز میشدند . ولی محتواها و محتوای استاتیک رو میخواستم باز کنم این ارور رو میداد :

Warning: require() [function.require]: Unable to access /home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26

Warning: require(/home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26

Warning: require() [function.require]: Unable to access /home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26

Warning: require(/home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26

ولی متاسفانه یه بار که دیسکانکت کردم من اصلا به این دومین دیگه نمیتونم برم . یعنی اصلا نمیتونم وارد سایت خودم بشم . در صورتی که دیگران واسه باز کردن صفحه اولش مشکلی ندارن .

لطفا راه نمایی کنید دوستان . :-[

farhad
02-28-2008, 05:12 PM
پاك كرديد ؟
يعني حذفش كرديد ؟
آدرس سايتتون ؟

++‌قوانين هم رعايت كنيد ، تيتر تاپك شما اصلا مناسب نيست++

hes_r
02-28-2008, 05:47 PM
پاك كرديد ؟
يعني حذفش كرديد ؟
آدرس سايتتون ؟

++‌قوانين هم رعايت كنيد ، تيتر تاپك شما اصلا مناسب نيست++

سلام آقا نوری

با توجه از پاسختون

درسته انقد اعصابم خورد بود اشتباه زدم تاپیکو

بله کامپونت رو کامل حذف کردم .

دوست من آدرس سایت اینه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

وقتی رفتید در سایت

سمت راست زیر سایر منوها نوشته قوانین و اهداف

اون رو که بزنید ارور میاد .

و الا صفحه ی اول باز میشه .

farhad
02-28-2008, 06:58 PM
شما چك كنيد ببينيد كه Tabel هاي كامپوننت كه به اسم &quot; mos_comment&quot; هم از داخل database شما پاك شده ( به phpmyadmin در كنترل پنل هاستتون بريد و روي اسم ديتابيس كليك كنيد تا ليست tableها بياد)

اگر پاك نشده بود ، فقط فايل هاي com_comment رو بصورت دستي آپلود كنيد.
اگر پاك شده بود بايد كامپوننت رو دوباره نصب كنيد.

hes_r
02-28-2008, 07:48 PM
با تشکر

دستی فایل ها رو جایگزین کردم عمل نکرد

حالا کامپوننت رو از کجا بیارم که بخوام دوباره نصب کنم ؟؟

farhad
02-28-2008, 09:25 PM
راحتترين روش :
يك مامبو در لوكال نصب كنيد ، از tabel هاي كامپوننت خروجي بگيريد &quot;export&quot; و در ديتابيس سايتتون وارد كنيد &quot;import&quot;
فايل ها رو هم دستي آپلود كنيد.

hes_r
02-29-2008, 07:40 AM
راحتترين روش :
يك مامبو در لوكال نصب كنيد ، از tabel هاي كامپوننت خروجي بگيريد &quot;export&quot; و در ديتابيس سايتتون وارد كنيد &quot;import&quot;
فايل ها رو هم دستي آپلود كنيد.

با سلام

آیا شما این کامپوننت رو ندارید که من دوباره نصب کنم ؟؟؟

چون اکسپورت و نصب دوباره خیلی برام وقت گیره .

با تشکر بسیار از پاسخ های شما

hes_r
02-29-2008, 07:52 AM
واقعا ازت ممنونم جناب نوری

فقط کامپوننت رو غیر فعال کردم به روشی که گفتید . چون دیگه واسه اومدن صفحه اصلا نمیخواد اون رو دیگه اون ارور رو نمیده و مشکل حل شد .

دستت واقعا درد نکنه آقا :-*