PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز هم مشکل شدید با سایتم

hes_r
02-29-2008, 12:37 PM
با سلام

دوستان داشتم با سایت کار میکردم . بعد این که در ماژول اخبار چند تا بخش رو براش انتخاب کردم .

و بعد هم رفتم اسم چند تا از بخش های قدیم رو عوض کردم و اسمشون رو همون سامایی کردم که واسه بخش اخبار انتخاب کردم .

یکویی دیدم هم تو صفحه مدیریت هم سایت مینویسه eroo in cmtclass یه چیزای دیگه هم داشت .

بعدشم یکی دیدم تو صفح هاول میده mambois oflline و شکل خونه هست به فارسی نوشته سایت به صورت موقت در دسترس نمی باشد.
لطفا مدیر سایت را مطلع سازید . به منوی مدیریت هم میخوام برم همین رو میگه اونجا هم نمیتون مبرم .

آدرس سایت :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

abtin
02-29-2008, 01:31 PM
آدرس سايت رو درست داديد ؟

Server not found
Firefox can&#039;t find the server at <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

زير اين پيغام خطايي كه مي گيد يه عدد بايد باشه . اون چنده ؟

hes_r
02-29-2008, 03:09 PM
عددش 2 هست .

سایت هم درست دادم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

زیر اون هم نوشته عدد 2 .

اسم دیتابیس و یوزر رو درست دادم مطمئنم . حدود دو هفته هم هست دارم استفاده میکنم .

hes_r
02-29-2008, 03:36 PM
دوستان فایل cmtclass رو دستی جایگزین کردم اول تا یه ربع همونجوری بود ولی الان درست شد .

مرسی

amirdorna2
02-29-2008, 05:44 PM
مثل اینکه سایتای حقوقی با مامبو داره رابطشون خیلی خوب می شه ها