PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهاجرت از جملای joomla.ir به مامبو

reza_pa48
06-09-2006, 10:07 PM
سلام
من جملای جملا دات آی آر رو سایتم نصب کردم.آیا می تونم بدون دردسر و بدون از دست دادن هیچ مطلبی سیستم سایتو به مامبو تغییر بدم.
البته مامبوی مامبولرن

ahmadzadeh
06-10-2006, 04:28 AM
سلام
شما براحتی میتوانید این کار را انجام دهید
برای این کار چند پیشنهاد وجود دارد
1- از بانک اطلاعاتی خود بک آپ بگیرید
2- در پوشه ای داخل هاست خود مامبو را اکسترکت نمایید<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
3-فایلconfiguration.php سایت خود را در داخل پوشه مامبو بریزیدو تغییرات زیر را ایجاد نمایید

$mosConfig_absolute_path = &#039;C:/Mambolocal/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
$mosConfig_live_site = &#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
$mosConfig_cachepath = &#039;C:/Mambolocal/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;

سپس تمام فایل های کامپوننت ها ماژول ها مامبوت ها و قالب هایی که بعدا نصب کرده اید را داخل این پوشه در جای مناسب خود کپی نمایید همچنین پوشه images را
سپس کامل درست کار کردن سایت مامبویی را داخل این پوشه را چک نمایید اگر مشکلی نبود تمام فایل های موجود در رووت (بجز configuration.php و پوشه new)را پاک نمایید و تمام فایل های پوشه new (بجز configuration.php)را داخل رووت انتقال دهید و از مامبو لذت ببرید
یا علی/خداحافظ

reza_pa48
06-10-2006, 11:18 AM
سلام
دلیل اصلی مهاجرت :D من به دلیل ساپورت خوب بچپه های مامبو هستش.
حالا من می خواستم بپرسم بعد از تغییر سیستم چه فرقی برای من خواهد کرد. یعنی می خوام بدونم این دوتا سیستم با هم چه فرقی یا برتری نسبت به هم دارند؟

منظورم جملای جملا دات آی ار و مامبوی مامبو لرنه؟

Siamak
06-10-2006, 12:49 PM
فعلا به جز همون مساله ساپورت فرق قابل توجه دیگه ای وجود نداره.
البته برای ریز تغییرات و همچنین تغییرات آینده بهتره سری به سایتهای رسمی هر دو سیستم بزنید.