PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپونت ارسال مقالات و اخبار به سایت توسط کاربران به زب

adell
06-10-2006, 06:23 AM
سلام

خوب این کامپونت برای ارسال ملب و مقالات آموزش و اخبار به سایت می باشد که فکر کنم رای مامبو تا جایی که من دیدیم بین سایتهایی فارسی نبوده نه جوملا نه مامبو و سایتها انگلیسی هم خیلی کم

ولی با همه ایا چیز خوبی و مهمی می تونه برای سایتهایی مامبو باشه که بعلاوه این که می تونه ارسال مطالب و مقالات و اخبار باشه امکان پیوست عکس و یا هر فایل دیگه ای هم داره

که می تونه هم بصورت مستقیم اگر مدیر سایت اجازه بده بصوتر مستقیم بعد از ارسال خبر به سایت اتوماتیک اضافه بشه یا با تایید مدیر به سایت اضافه بشه

که میهش بعنوان یک کانتکتس فوق العاده حرفه ای هم ازش استفاده کرد که با ادیتور کار بکنه

این کامپونت روی جوملاا بدون هیچ مشکلی نصب میشه و قابل استفاده هستش و بعد از نصب کامپونت اگر به مشکلی خوردید در قسمت ارسال مطلب به سایت در بخش کامپونتها بک بخش به نام در مورد ما داره که می تونید اگه مشکلی داشت اونمراحل رو طی کنید تا مشکلتون رفع بشه

+ این که تا هفته آینده فارسی ساز این کامپونت بصورت رسمی در کامپونت اورجینالشم اضافه میشه

از آقا محسن (مامبولیرن ) و مسول سیت جوملا هم تقاضا می کنم در بخش کامپونتهایی فارسی سایتشون این کامپونت مقید رو اضافه کنند

لینک دانلود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پسورد فایل: YahooTerror.com

یک عکس : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق و پیروز باشید

farhad
06-10-2006, 09:55 PM
سلام عادل جان

خوش اومدی عزیز و ممنون از کامپوننت.

firoozmandan
06-12-2006, 02:33 PM
سلام

این کامپوننت برای جوملا نوشته شده و با مامبو یه مقدار مشکل داره .

عادل جان شما خودت با مامبو تست کردی این کامپوننت رو ؟

یا علی

dardesar
06-12-2006, 04:01 PM
سلام .
1 . یونیکد نیست و مشکل پیش میاد .
2 . چطوری میشه صفحه ارسال مطلب رو برای کاربر ایجاد کرد .. ماژولی چیزی نداره ؟

saman
06-12-2006, 09:20 PM
به نام خدا
سلام.من اينو دانلود كردم ولي تو نصبش مشكل دارم.اپلود نميشه!!!!!!!!!

firoozmandan
06-12-2006, 09:32 PM
سلام

این کامپوننت برای جوملا نوشته شده و با مامبو یه مقدار مشکل داره .

dardesar
06-13-2006, 08:06 AM
کامپوننت کار آمدی هست
آقای فیروزمندان نمیشه تغییراتی توش بدین که ما بتونیم با مامبو استفاده کنیم ؟
ممنون

Siamak
06-13-2006, 12:07 PM
همه چیز شدنی هست.
اگر فرصت باشه...

ebrahim1110
06-17-2006, 10:10 PM
سلام
آقا هيچ كامپوننتي نيست كه بتونه اين كارو بكنه؟
البته تو مامبو ارسال مطالب هست ولي مشكلش اينه كه براي هر مجموعه بايد يه دونه جدا از اين ارسال مطلب بسازي كه اين كار كار بر رو در هنگام ارسال مطلب سخت ميكنه.

art7th
06-22-2006, 07:39 AM
آقا من توی وب سایتم قسمتی دارم که اسمش هست بانک مقالات و بانک فیلمنامه .
چون وب سایتم هنوز رسماً آغاز به کار نکرده از دوستان خواهش می کنیم که این کامپوننت رو برای مامبو هم تهیه کنند تاهم من کارم راه بیفته و هم مامبو از جوملا چیزی کم نداشته باشه .

یاعلی و در پناه علی
مرتضی بهمنی

developer
06-22-2006, 07:51 AM
سلام

کامپوننت های مشابه برای مامبو :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشید

ebrahim1110
06-22-2006, 09:00 AM
سلام
كامپوننت شماره يك (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) باعث قطع شدن ارتباط مامبو با ديتا بيس ميشه
حداقل در مورد سايت من شد

ramin3281
02-15-2007, 03:11 PM
درسته
منم دچار همین مشکل شدم

کامپوننت دیگه که مثل این کارکنه سراغ ندارید
البته غیر از اون یکی دیگه

sorry4uboth
02-15-2007, 03:13 PM
از پیشفرض خود مامبو استفاده کنید!

ramin3281
02-15-2007, 04:00 PM
اونی که شما می فرمایید
برا گروه رجیست نمی شه استفاده کرد

برا گروه editor هم نمی شه

برا گروه publisher به بالا می شه استفاده کرد

sorry4uboth
02-15-2007, 04:11 PM
والا ما که مشکلی تابحال نداشتیم!!!!

شما اینجا تست کنید!!!

u : admin
p: demo

پس از ورود برروی submit FAQ کلیک کنید. بخوبی کار میکنه!

حالا میتونید عضو بشید و با دسترسی Registered هم تست کنید!

ramin3281
02-15-2007, 04:57 PM
دوست نمی شه

تست کردم نشد

sorry4uboth
02-15-2007, 06:30 PM
شما میشه بگید لینک ارسال رو چطوری میدید؟

ورژن مامبو شما چنده؟