PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این بار دیگه نوبته منه !!

linuxlover
03-02-2008, 05:58 PM
با درور

میخوام مامبو رو نصب کنم که چندتا مشکل دارم

1 - linux هستش هاست ۲ مCpanel
3 - مامبو رو میخوام دوباره نصب کنم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
0.0.0.0//~domain

هر سه تاش یک چیر متفاوت رو نشون میده

مثلا وقتی میرم تو <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چند تا پوشه هستش
_private
_vti_bin
_vti_cnf
_vti_blog
_vti_prt
_vti-txt
cgi-binscgi-bin
mambo
--------------------
ولی وقتی میری توی domain.net یک پوشه به اسم blog هم توش هستش ( که البته مال subdomain ی بود که خودم ایجاد کرده بودم (‌ اینم بگم که subdomain رو delete کردم ولی اون پوشه باز هستش )‌
--------------------------------------------
وقتی میری توی

0.0.0.0//~domain

به طور خودکار انتقال داده میشه به پوشه ای که قبلا توش mamb رو نصب کرده بودم (‌الان دیگه پاکش کردم )‌
-----------------------------------------

حالا هرچی دوباره مامبو رو توی www بازم extract میکنم و میرم توی domain اینگار هیچی تغیر نکرده ۰ (‌ install page مامبو که هیچ نمیاد هیچ فایلی هم اضافه نشده

ببخشید اگه سوال خیلی بد مطرح کردم

با تشکر بابک

Siamak
03-02-2008, 07:48 PM
خوب خیلی واضح هست که مشکل از هاستتون هست. با پشتیبانی هاست تماس بگیرید و مشکلتون رو بگید.

linuxlover
03-02-2008, 08:25 PM
مشکل اینجاست من هر بار با پشتیبانی صحبت میکنم به طور &gt;:( عجیبی &gt;:( یک دفعه مشکلات برطرف میشه و من بیچاره فقط خراب میشم :-[

یک سوال هم داشتم

- وقتی مامبو رو نصب میکنی تو یک پوشه اگه یک دفعه file پاک کنی مشکلی واسه host پیش نمیاد (‌ چون من فکر میکنم این مشکلی که من دارم بخاطر این هستش )‌ دقیقا بعد از مامبوی نصب شده روی هاست و پاک کردن اون این مشکل پیش اومد ( ۲ بارم امتحان کردم )‌

مشکل دوم هم در نصب مامبو هستش که باز برمیگرده به : ;)

Session save path Not set, Unwriteable

on= Register Globals

(‌الان میگن آن که search نمیکند عیب است ) ;D

اولی رو بیخیال میگم به مدیر هاست
دومی رو چیکار کنم

-----

با تشکر
یک چیز چرا وقتی ip سایت رو میزنی

میاد به جای این که بره تو page اصلی

برا یاین که بره تو page اصلی باید

بزنم

----------------------------------
هاست خوب سراغ ندارین

200 Mb
Transfer 30 Gig
و بقیه امکانات هم خوب باشه دیگه

با تشکر

******** دو پست شما یکی شد

mhadaily
03-03-2008, 05:35 AM
هاست مناسب مسلما هاست مامبوسرور رو ما پیشنهاد می کنیم

این موارد رو بررسی کنید