linuxlover
03-02-2008, 05:58 PM
با درور
میخوام مامبو رو نصب کنم که چندتا مشکل دارم
1 - linux هستش هاست ۲ مCpanel
3 - مامبو رو میخوام دوباره نصب کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
0.0.0.0//~domain
هر سه تاش یک چیر متفاوت رو نشون میده
مثلا وقتی میرم تو <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چند تا پوشه هستش
_private
_vti_bin
_vti_cnf
_vti_blog
_vti_prt
_vti-txt
cgi-binscgi-bin
mambo
--------------------
ولی وقتی میری توی domain.net یک پوشه به اسم blog هم توش هستش ( که البته مال subdomain ی بود که خودم ایجاد کرده بودم ( اینم بگم که subdomain رو delete کردم ولی اون پوشه باز هستش )
--------------------------------------------
وقتی میری توی
0.0.0.0//~domain
به طور خودکار انتقال داده میشه به پوشه ای که قبلا توش mamb رو نصب کرده بودم (الان دیگه پاکش کردم )
-----------------------------------------
حالا هرچی دوباره مامبو رو توی www بازم extract میکنم و میرم توی domain اینگار هیچی تغیر نکرده ۰ ( install page مامبو که هیچ نمیاد هیچ فایلی هم اضافه نشده
ببخشید اگه سوال خیلی بد مطرح کردم
با تشکر بابک
میخوام مامبو رو نصب کنم که چندتا مشکل دارم
1 - linux هستش هاست ۲ مCpanel
3 - مامبو رو میخوام دوباره نصب کنم
0.0.0.0//~domain
هر سه تاش یک چیر متفاوت رو نشون میده
مثلا وقتی میرم تو <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چند تا پوشه هستش
_private
_vti_bin
_vti_cnf
_vti_blog
_vti_prt
_vti-txt
cgi-binscgi-bin
mambo
--------------------
ولی وقتی میری توی domain.net یک پوشه به اسم blog هم توش هستش ( که البته مال subdomain ی بود که خودم ایجاد کرده بودم ( اینم بگم که subdomain رو delete کردم ولی اون پوشه باز هستش )
--------------------------------------------
وقتی میری توی
0.0.0.0//~domain
به طور خودکار انتقال داده میشه به پوشه ای که قبلا توش mamb رو نصب کرده بودم (الان دیگه پاکش کردم )
-----------------------------------------
حالا هرچی دوباره مامبو رو توی www بازم extract میکنم و میرم توی domain اینگار هیچی تغیر نکرده ۰ ( install page مامبو که هیچ نمیاد هیچ فایلی هم اضافه نشده
ببخشید اگه سوال خیلی بد مطرح کردم
با تشکر بابک