توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به کمک ! اونایی که با نصب آشنایی کامل دارند
kakoshirazi
06-10-2006, 09:22 AM
:-X
اقا یکی رو میخام که واسم نصب کنه مامبو رو به مامبولرن ایمل کردم جوابم رو ندادن :(
ahmadzadeh
06-10-2006, 09:35 AM
سلام
سعی کنید خودتون نصب کنید تا بهتر یاد بگیرید هر جا هم مشکلی داشتید بگید تا راهنمایی کنیم
در غیر این صورت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی/خداحافظ
Siamak
06-10-2006, 01:08 PM
دوست عزیز من که در پیام خصوصی که فرستادید شما رو راهنمایی کردم.
jojo74
06-12-2006, 08:40 AM
الان اگر من برات نصب کنم بعدش چی
اگر مشکل داشتی اینجا بنویس/ وبمستر شدن آسون نیست ککو ;)
kakoshirazi
06-12-2006, 11:18 AM
جوجو جون اونقدر ها هم تازه کار نیستیم بابا !!! یه سر به سایت بزن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ;)
ّبا نایک و پلاتنیم و انواع فروم های گفتگو کار کردم و وبمسترشون بودم ;)
مامبو رو بار اوله دارم باهاش کار میکنم !
و الان تو امتحانات هستم اونقدر وقت اضافه ندارم بزارم رو کار کردن با این و ور رفتن بهش واسه همین این همه کمک میخام از ملت ::)
یه مشکل از جای دیگه بود نصب نمیشد ! حالا دیگه نصب کردم ببین : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا مشکلم با پاک نشدن مطالب قبله !
یعنی دسته بندی هاشو نمیدونم به چه ترتیبه و از کجا شروع کنم پاک کردن که پاک بشه ! :-X
اگه میشه راهنمایی کن چیجور همه مطالب رو پاک کنم و دسته بندی ها(کاتولیج)ها رو پاک کنم و منو ها رو همه رو پاک کنم از اول اونجور که خودم میخام بچینم ! :D
تا بعد برا نصب تالارهای گفتگو و گالری عکس و یکی شدن یوزر ها برا هر 3 قسمت مظاهم بشم :P
jojo74
06-12-2006, 11:23 AM
یوزر پس بده پاک کنم
Siamak
06-12-2006, 11:47 AM
برای پاک کردن مطالب:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.