PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هنگام باز شدن سایت پیغام Off میده !!؟

mansoorgol
06-10-2006, 11:37 AM
با سلام
هنگام باز شدن سایت ، بجای باز شدن صفحات این پیغام را میده :

علم و فن دات کام
This site is temporarily unavailable.
Please notify the System Administrator
2
بالای این نوشته هم آرم مامبو را گذاشته
در ضمن هنگام ورود به ادمین هم همین پیغام را می ده. اما بعضی از صفحات سایت باز میشن..
علتش چیه و چطوری باید درستش کنم ؟؟؟؟.
با تشکر

mansoorgol
06-10-2006, 12:43 PM
یه مشکل دیگه هم هست :'(
بالاخره بعد از چند بار امتحان تونستم وارد کنترل پنل بشم اما موقع نوشتن اووم امکانات نوشتاری نداره ، اصلا هیچ امکانی برای نوشتن متن نمی ده؟؟
ویرایشگر متن فارسی هم نصب شده هست.

مشکل قبلی هم هر چند دفعه یکبار ادامه داره و پیغام off رو می ده.

لطفا راهنمائی کنید.

firoozmandan
06-10-2006, 01:26 PM
سلام

منصور جان خواهش میکنم قوانین انجمن را مرور کنید .

* ابتدا در انجمن جستجو کنید . جواب شما قبلا بارها و بارها در تاپیکهای مختلف داده شده . : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

** برای طرح سوال دومتون بهتر بود که تاپیک جدیدی باز میکردید : شما از FireFox استفاده میکنید ؟

یا علی

mansoorgol
06-14-2006, 12:43 PM
با سلام
این تاپیک رو دیدم اما درست نفهمیدم علت چیه برای همین دوباره نوشتم.اگه امکان داره به فارسی علت را بنویسید.

جواب سوال دومم رو گرفتم،علت opera بود.

با تشکر

Siamak
06-14-2006, 01:01 PM
به فارسی هم قبلا جواب داده شده.
مشکل از سرور شما هست چون MYSQL میخوابه و باعث میشه برنامه نتونه با اون ارتباط برقرار کنه و پیغام آفلاین میده.
اگر این حالت خیلی پیش میاد بهتره سرور خودتون رو عوض کنید و به یه سرور با کیفیت کوچ کنید.

webpen
06-14-2006, 01:58 PM
من یکبار این مشکل رو داشتم به فایل Configuration مراجعه کردم دیدم حسابی به هم ریخته ...
شما هم یه نگاهی بهش بکن ضرر نداره ...