PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با remository در حالت انگلیسی

mr_aliagha
03-06-2008, 03:39 PM
با سلام خدمت دوستان.
من از ریموسیتوری ترجمه شده توسط مامبو لرن ( از سایت خودتون گرفتم) استفاده می کنم ، سایتی که طراحی کردم( روی لوکال هست فعلا و دو زبانه هست) یه مشکل اساسی داره وقتی زبان را انگلیسی می ذارم . مشکل اینه که اجزا و قسمت های مختلف ریموسیتوری در همان بخش کاربری، زبان فارسی باقی می ماند و همین طور تاریخ آپلود فایل رو بجای اینکه یه تاریخ براش بزنه ، می زنه "d F Y" . در صورتیکه نگاه کردم دیدم ، فایل زبان انگلیسیش مشکلی نداره و کاملا سالم هست . به نظر شما مشکل از کجاست؟!

mhadaily
03-07-2008, 06:11 AM
مشکل از نوع برنامه نویسی کد ها ی کامپوننت هست ...

به راحتی قابل حل است اما نیاز به نوشتن چند خطی کد و تغییر چندتایی فایل داره ....

اگر به کد نویسی آشنا هستید می تونم راهنمایی کنم تا خودتون دست به کار بشید ....

mr_aliagha
03-07-2008, 06:50 AM
آره به کد نویسی که تا حدودی آشنایی دارم ، از رو مقایسه ورژن فارسی و انگلیسیشم احتمالا می شه به نتیجه رسید ، چون انگلیسیش درست کار می کنه ، لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

mhadaily
03-07-2008, 12:16 PM
بله تا حدودی می تونید به نتیجه برسید اما قطعی نه !!!

کافی فقط برای زبان و تاریخ یک IF قرار بدید که اگرفارسی بود این باشه و اگر انگلیسی بود اون یکی باشه ....

mr_aliagha
03-07-2008, 03:03 PM
دست به کار می شم پس ;)
مشکلی بود دوباره مزاحم می شم...

mr_aliagha
03-07-2008, 04:26 PM
مشکل زبان حل شد ، فقط مونده مشکل تاریخش، که نمی دونم از چی استفاده شده برای تاریخ تا search کنم و پیداش کنم...
یه چی پیدا کردم فکر می کنم همین باید باشه ، منتها تغییرش که می دم اتفاقی نمی افته ببینین درسته یا نه: ( اگه آره برا انگلیسی چی باید باشه؟)

if ($file->submitdate<>'') $this->fileOutputBox (_DOWN_SUB_DATE, mosFormatDate( $file->submitdate, 'Qd F Y'));

با تشکر.

mr_aliagha
03-08-2008, 09:40 PM
??