PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توضیحات گالری داتسو

جلال افشار
03-07-2008, 02:05 PM
سلام دوستان

من سوالی درباره داتسو داشتم. وقتی در داتسو گالری ساخته میشه روی گالری کلیک می کنیم و داخل گالری می رویم عکس ها اونجا هست. هنگام ساختن گالری ادیتوری قرار داره که میشه توضیحاتی رو نوشت. حتی هم گذاشت. حالا سوال من اینه چطور می تونیم به جای اینکه اون توضیحات تو صفحه اول داتسو کنار thumbnail های هر گالری بیاد، داخل صفحه اختصاصی هر گالری و مثلا بالای همه عکس باشه. یعنی توضیحات هر گالری داخل صفحه اختصاصی گالری.
شدنیه؟

abtin
03-07-2008, 06:17 PM
سلام

خوب اين توضيح رو براي هر عكس بايد بزاريد . موقع ارسال عكس بصورت كلي يا معمولي ميشه توضيحات رو بهش اضافه كرد .

جلال افشار
03-08-2008, 07:48 AM
نه! منظورم اینه که فرض کنید هر گالری مخصوص عکاس خاصی باشه. بعد من بخوام بالای گالری یک پروفایل کوچیک برای اون عکاس داشته باشم. در واقع منظورم توضیح برای گالری بود نه برای هر عکس.

شدنی نبود؟ البته حدس می زنم با تغییر کدها بشه ولی راه دم دست تری نداره؟

*** پست های شما یکی شدند

mhadaily
03-09-2008, 06:52 AM
این گالری ها نمیشه

اما با گالری زوم میشه کاری کرد که دسترسی به هر گالری محدود بشه به عده ای خاص و حتی کلمه عبور هم روش ست کرد

جلال افشار
03-09-2008, 08:43 AM
آقا مجید عزیز زوم خیلی خوبه اما من وقتی نصب کردم ارور داد. در ضمن انگلیسی هم هست. البته اگه مطمئن باشم که روی مامبو 4.6.2p درست کار می کنه مشکلی بابت انگلیسی بودنش نیست.

mhadaily
03-09-2008, 08:56 AM
زوم فارسی و سازگار با مامبو

رو تیم تهیه کرده که البته رایگان نیست ....

جلال افشار
03-09-2008, 09:23 AM
خوب همین دیگه برادر مشکل ما نیز همینه ;)

abdulhalim
04-03-2008, 06:52 PM
من همين گالري كه شما گفتين ، رو توي لوكال نصب كردم ( من تازه واردم ) ولي تمام دسكريپشناش علامت سواله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هيچي مشخص نيست ....بايد چيكار كنم ؟؟ :o

iransbs
04-03-2008, 06:58 PM
با سلام
لطفا در تاپیکی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) که قبلا باز کردید ادامه بدهید.

موفق و پیروز باشید
یا علی