PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم مدیریت دانلود ها(دریافت فایل)

nice
03-07-2008, 08:04 PM
سلام

براتون یک بسته عالی فارسی کرده و قرار داده ایم سیستم مدیریت دانلود برای اس ام اف سازگار با نسخه 1.1.4 و کاملا فارسی

برخی از امکانات :

امکان ایجاد شاخه مجموعه و زیر مجموعه

ایجاد دانلودها با امکان دادن نظر و امتیاز

مدیریت کامل نظرات و دانلودها

امکان محدود کردن کاربران

امکان گزارش نظرات

امکان گزارش دانلودها

دارای آمار کامل دانلودها
و......

پیش نمایش 1
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پیش نمایش 2
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پیش نمایش 3
لینک دانلود

استفده کنید و برای ما دعا البته نظر یادتون نره :)

اگه مشکلی هم هست مطرح کنید تا رفع بشه... ::)

موفق و پیروز باشید.

SAT_ISLAND
12-12-2008, 12:27 AM
سلام
من نصب کردم ولی نمیدونم کدوم دانلود ها رو کنترل میکنه؟
هر چی هم تست کردم نفهمیدم.
میشه لطف کنید توضیح کامل بدین؟
مثال هم بزنید لطفا.
مطمئنا ابن آموزش به درد دیگران هم خواهد خورد.
با تشکر

نوید
12-12-2008, 06:01 AM
اگر پیش نمایش های بسته را ببیند نحوه استفاده را متوجه خواهید شد

SAT_ISLAND
12-12-2008, 09:33 AM
دوست عزیز خوب دیدم و بعد این سوال رو نوشتم.
من توضیح خواستم.
چون هر چی تست کردم نتیجه نگرفتم.

نوید
12-12-2008, 12:51 PM
جوابتون را از اینجا پیگیری کنید:

akhani
01-20-2009, 12:46 PM
سلام دست شما درد نكنه عاليه اما من ميخوام يه تغييراتي توش بدم ميشه راهنمايي كنيد
من انجمن را براي دانلود فايل ميخوام بسته شما رو نصب كردم و هر فايلي هم كه دانلود ميكنم لينكش با توجه به تنظيمات تو انجمن مربوطه فعال ميشه اما مشكلي كه دارم اينه كه ميخوام كار بر نتونه مابقي فايلهاي آپلود شده را ببينه بعبارتي فقط همون فايلي رو ببينه كه تو انمجمن ديديده در حالي كه ميتونه با كليك روي لينك سيستم دانلود كه پس از نصب بسته به منوهاي فايل اضافه ميشه تموم فايلها و شاخه هاي آماده دانلود را ببينه راهي است كه سيستم دانلود هم در قسمت منوهاي مدير نمايش داده بشه تا كاربرا نتون اونو ببين
ممنون