توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا پونی گالری روی این سایت مشکل نداره؟
جلال افشار
03-09-2008, 08:18 PM
سلام
دوستان این سایت رو ببینید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با مامبو 4.6.2p ساخته شده. از فوتر که کاملا مشخصه اگه به صفحه ادمین هم برین معلوم کاملا ;)
بخش گالری سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با پونی ساخته شده و واقعا هم عالیه. اما من وقتی پونی رو نصب می کنم بهم ارور میده؟ دلیلش چیه؟ ایشون از ورژن خاصی استفاده کرده؟
Siamak
03-09-2008, 08:31 PM
چه اروری میده؟
متن ارور و ترجیحا یک عکس از مشکلتون قرار بدید.
جلال افشار
03-09-2008, 08:45 PM
آقا سیامک عزیز
متن ارور همون ورژن پونی که اون سایت نصب کرده (پونی 2.3.1 فارسی شده) اینه:
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1572864 bytes) in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> onygallery\admin.ponygallery.html.php on line 2692
این هم ارور های پونی ورژن 2.5.1 یا در واقع آخرین ورژنش
این ارور رو بعد از نصب میده. یعنی اوکی میده اما همراه با این ارور
Warning: rmdir(C:/AppServ/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.rmdir]: Permission denied in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 958
Corrected category menu link... OK
این هم اروری که وقتی می خوایم وارد پونی بشیم میده:
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 1572864 bytes) in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> onygallery\admin.ponygallery.html.php on line 2604
mhadaily
03-10-2008, 12:27 PM
allowed memory size
جستجو کنید
جلال افشار
03-11-2008, 08:02 PM
allowed memory size
جستجو کنید
من سرچ کرده بودم. به اینجا : (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هم رسیده بودم. فایل php.ini رو اصلاح کرده بودم. اما بازهم همین ارور رو میداد :(
radmehr
03-12-2008, 06:44 AM
فایل php.ini رو که تغییر دادید، سرور رو یکبار ریستارت کردید ؟!
جلال افشار
03-12-2008, 06:10 PM
بله کرده بودم. اما درست نشده بود. ولی کامپیوتر رو که ریستارت کردم درست شد! ممنون :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.