توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ُوال در رابطه با اضافه کردن یک قسمت در سایت
hes_r
03-10-2008, 05:44 PM
سلام دوستان
این عکس رو ببینید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در اون قسمت پایین میبینید نوشته آخرین اخبار و محبوب ترین ها . میخوام اینه همون کادر یه دونه به وجود بیاد که نامش رو خودم تعیین کنم و دست خودم باشه . که مثلا محتوای استاتیک که گذاشتم عنوانش بیاد اینجا .
ممنون میشم اگه کمکم کنید
mhadaily
03-11-2008, 06:59 AM
خب چه مشکلی هست یک ماژول فقط در یک موقعیت که درپایین هست بسازید و اسم ماژول رو هم خودتون دستی بدید
اگر دست متوجه شده باشم اگر هم منظورتون اومدن آخرین مطالب هست که از همون آخرین اخبار می تونید استفاده کنید البته برای محتوای استاتیک جواب نمیده !!!
!!!
hes_r
03-11-2008, 08:42 PM
ببینید میخوای یه قسمت اینه همون آخرین اخبار بیاد . بعدش من هر مطلبی خواستم به دلخواه بندازم توش .
ماژول میسازم ولی نمیدونم چی کار کنم که اونجا نشونش بده
firoozmandan
03-12-2008, 12:55 PM
سلام
ببینید در قالب شما باید Module position ست کنید و بعد با ایجاد ماژول از قسمت مدیریت ماژولها در مامبو اون رو در موقعیت مورد نظر ست کنید !
آموزش ساخت قالب + مامبو چیست رو به صورت کامل مطالعه کنید
مشکلات شما حل میشه
یا علی
hes_r
03-12-2008, 07:29 PM
دوستان با تشکر از راهنماییهاتون
تونستم به اینجا برسم
ولی هنوز دلنامه اینه اون دوتا نشده و یه تفاوت های کوچیکی داره
به نظرتون مشکل کجاست ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.