PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ارسال نکردن ایمیل در تماس با ما

emad.h
03-11-2008, 02:20 AM
با سلام به همه دوستان

خیلی خیلی سرچ کردم ! ولی مشکلم حل نشد

تو تاپیکها گفته شد که

1. تو قسمت تنظیمات کاربری ایمیلی رو برای مثلا مدیر سایت admin هست مشخص کنید مثلا eh@emad.com

2. تو قسمت مدیریت تماسها گفتید که پس از انجام تنظیمات اون رو با یه کاربر ست منید .. خوب ما با administrator ست میکنیم که ایمیلش هم eh@emad.com بود.

3 تو قسمت جزییات تماس (از بخش مدیریت تماس ) هم این ایمیل رو وارد کردم eh@emad.com

4. بعد گفته شد تو قسمت تنظیمات کلی سیستم در تگ (پیام ها ) این تنظیمات رو انجام بدید .

اگه براي ارسال از php mail function استفاده كنيم

ارسال کننده ایمیل :php mail function

ایمیل فرستنده :info@mywebsite

نام فرستنده: عنوان سایت

مسير ارسال كننده ايميل : /usr/sbin/sendmail

استفاده از SMTP: خير

نام کاربری :

كلمه عبور:

هاست SMTP: localhost

من هم این تنظیمات رو انجام دادم :

اگه براي ارسال از php mail function استفاده كنيم

ارسال کننده ایمیل :php mail function

ایمیل فرستنده :eh@emad.com

نام فرستنده: سایت عماد

مسير ارسال كننده ايميل : /usr/sbin/sendmail

استفاده از SMTP: خير

نام کاربری :

كلمه عبور:

هاست SMTP: localhost

کجاش مشکل داره ؟ اصلا ایمیل نمیره !!!!!!! البته در قسمت قرمز رنگ یه بار یه ایمیل دیگه هم وارد کردم مثلا زدم eh-eh@emad.com

خواهشا منو راهنمایی کنین خیلی کارم گیره ... با تشکر ...

emad_67
03-11-2008, 05:31 AM
ببین مشکل از هاستت نباشه. برای من یه مدت ارسال ایمیل انجام نمیشد که از هاست بود و الان درست شده.

emad.h
03-12-2008, 11:09 AM
با سلام خدمت همه دوستان .

من مشکلم حل شد . اگر کسی در این مورد مشکل داشت کارهای بالا انجام بده درست میشه . در برخی از هاستهای لینوکس بعضی مواقع ایمیلها با تاخیر ارسال میشود بخصوص در ایمیلهای یاهو .

من مطالب بالا رو از تمام تاپیکهای :::::.... تماس با ما ....::::: جمع آوری کردم . اگه جاهایش مشکل داره مدیران تصحیحش کنن .

از emad_67 هم بابت جواب ممنونم . موفق باشید .