ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مامبوت plugin_jw_ts ر

sogoli
03-11-2008, 11:54 AM
آیا کسی تونسته مامبوت plugin_jw_ts رو برای مامبو استفاده کنه؟ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>_section
من روی جوملا نصب کردم و کار میکنه ولی با مامبو کار نمی کنه

amirdorna2
03-11-2008, 12:26 PM
منظورت اینه ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sogoli
03-12-2008, 04:28 AM
منظورت اینه ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بله منظورم همین هست دوست عزیز
میشه بگی اسمش چیه ؟
واینکه چجوری تونستی اسم &quot;اسفند &quot; رو توی توقیم درست نمایش بدی؟ چون برای من بصورت &quot;اسف&quot; نمایش داده میشود!!

amirdorna2
03-12-2008, 05:28 PM
توی همون سایتی که معرفی کردی یه ماژول داره بنام ts اونه
اسفندش رو هم من تغییری ندادم . خودش درست کار می کرد .

sogoli
03-13-2008, 07:13 AM
نصبش کردم ولی این ارور رو میده :

Warning: module2(c:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>): failed to open stream: No such file or directory in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> p on line 185

Warning: module2(): Failed opening &#039;c:/appserv/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; for inclusion (include_path=&#039;.;c:\php4\pear&#039;) in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> p on line 185

ممنون میشم راهنمایی کنید

mhadaily
03-13-2008, 09:34 AM
روی چه مامبویی ؟

amirdorna2
03-13-2008, 12:30 PM
روش کارش اینه که ( البته تا جایی که یادمه ها ) شما از اون ماژول هایی که می خوایی اون تو نمایش داده بشه باید یه کپی بگیری و همشون رو توی یک موقعیت ( مثلا&quot; امیر ) منتشر کنی .
بعد توی تنظیمات این ماژول اونجایی که از موقعیت خواسته رو موقعیت &quot; امیر &quot; رو براش تعریف کنی . بعد اون هر چند تا ماژول رو که توی موقعیت &quot; امیر &quot; باشه رو بصورت tab نشون می ده

minaei
03-17-2008, 07:36 AM
با سلام

من این ماژول رو در لوکال نصب کردم. پیغام زیر رو میده:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 75

مشکل چیه؟

hossein.shokrzadeh
03-17-2008, 08:55 AM
سلام
میثم جان، چیزی توش انتشار دادی؟
یا علی علیه السلام

minaei
03-17-2008, 09:42 AM
سلام

آره درست شد. می بایست یه چیزی انتشار بدیم دیگه :D ;)
فقط یه مشکلی پیش اومده !!! :o دیگه سایت با ie باز نمیشه اما با firefox باز میشه؟!

amirdorna2
03-17-2008, 09:47 AM
مشکلی نداره .
الان توی این سایتو نگاه کن . درست کار می کنه .
قالبت مشکلی نداره ؟

ehsanparty
11-28-2010, 04:43 PM
خیلی عالیه این...من نصب کردم ولی وفقط ماژول های که در موقیت left هستن و میشه دید...خیلی عالی میشه یه آموزش کامل داده بشه...
ممنون

ehsanparty
11-28-2010, 07:43 PM
یه مشکلی که دار دوبار نمایش داده میشه مثلا&quot; من در موقیت بنر این ماژولو قرار دادم که 2 بار تکرار شده بصورت زیر هم نمابش داده شده انگار دو بار واسش موقیت تعریف شده/....