توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک مشکل دیگر در داتسو
من با کامپوننت داتسو یک مشکل تازه تر پیدا کردم :D
مشکل از این قراره :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/gonapa/public_html/components/com_datsogallery/datsogallery.php on line 304
و وفتی که روی عکس کلیک می کنی که میخاد عکس رو نمایش بده، دوباره برمی گرده به خود گالری :-\
می تونید خودتون ببینید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کارم هم فوری هست. به همین خاطر همه پسورد مسورد ها رو هم... ;)
البته واسه محسن خان
firoozmandan
03-12-2008, 01:07 PM
سلام
از کدوم ورژن داتسو استفاده میکنید ؟
یا علی
من از مامبو 462p استفاده مي كنم.
گالري داتسو هم datsogallery-1.6.zip هست كه يك ماه پيش از mambo-digg دانلود كردم. ضمنا چون شك كردم ممكن هست فايل خراب دانلود شده باشه، datsogallery-1.6(2).zip رو كه همون فايل هستش و دوباره دانلود كرده بودم، (همون يك ماه پيش) ، اين يكي رو روي يك سايت 462p ديگه نصب كردم. همون مشكل رو داره. ميگه شما وارد شده ايد!!!
وارد هم شدم ولي مشكل حل نشد.
روي اين سايت هم همون مشكل رو داره:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته يادم مياد موقع نصب به چند تا فايل گير داده بود و eror داده بود. فكر كنم چند تا فايل png بود.
hossein.shokrzadeh
03-13-2008, 08:50 PM
سلام
ببین SEF رو از کار بنداز... ببین درست میشه؟
اگر نشد، این رو روی لوکال نصب کن ببین درسته؟
یا علی علیه السلام
سلام.
گالری روی Local نصب شد و دقیقا همون اشکال قبلی رو داشت. نسخه ای که روش گالری رو نصب کردم اینه :
Mambo 4.6.2P Stable [ Zeppy ] 24-April-2007 03:00 GMT
یعنی وقتی وارد گالری index.php?option=com_datsogallery که می شم، اشکالی نیست.
وارد یک مجموعه که می شم مثل /index.php?option=com_datsogallery&Itemid=0&func=vi ewcategory&catid=1 ، عنوان مجموعه رو انگلیسی می نویسه : _DG_SUBCATEGORIES و زیر عکس نوشته "تعداد 0 در این مجموعه." و پایین مجموعه و بالاتر از کپی رایت کامپوننت، این ارور رو میده :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in H:\WinServer\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> sogallery\datsogallery.php on line 304
بعد روی عکس مجموعه که کلیک می کنم، وارد میشه و تصویر بند انگشتی تمام عکس های داخلش رو بدون اشکال نشون میده. حالا روی یک عکس که کلیک می کنم که نمایش داده بشه، این پیغام رو میده : "شما وارد سیستم نشده اید" و برمی گرده به صفحه اصلی گالری و Url مرور گر هم این میشه :
/
index.php?option=com_datsogallery&Itemid=0&mosmsg= %D8%B4%D9%85%D8%A7+%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF+%D8%B3 %DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85+%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%87+ %D8%A7%DB%8C%D8%AF
ولی روی همون نسخه مامبو که تازه نصب شده بود، نصب کردم ، عکس ها باز می شد ، ولی error های php سر جای خودشدون بودن :
Mambo 4.6.2P Stable [ Zeppy ] 24-April-2007 03:00 GMT
جالب اینه که هر دو نسخه مامبو یکی هست ولی اولی کامپوننت هایی مثل تبلیغات پیشرفته، معرفی سایت، مدیریت شرکا، مدیریت فایل joomla xplorer و ماژول هایی مثل آخرین مراجعات و آمار پیشرفته رو نصب داره، اما دومی نداره.
البته مامبویی هم که روی هاست بود، کامپوننت های بالا رو نداشت، ولی ماژول های آخرین مراجعات و آمار پیشرفته رو داره.
روی دو سایت جداگانه که تست کردم، اشکال مشابه رو داشت.
hossein.shokrzadeh
03-19-2008, 12:35 PM
سلام
DG_SUBCATEGORIES رو خودت تو فایل زبان وارد کن :) بزن زیر مجموعه..
بالای خط 304 هم یه if بنداز... حله
بقیش رو حقیقت به ذهنم الان چیزی نمیرسه :)
یا علی علیه السلام
با دیده نشدن عکس ها چکار کنم ؟
قسمت اصلی کار هنوز لنگه ...
در این مورد این گالری هیچ کسی نیست که بتونه کمکی بکنه ؟
کار به شدت گیر هست.
hossein.shokrzadeh
03-30-2008, 06:39 AM
سلام
سعید جان من خودم به این نتیچه رسیدم که با ورژن پایین تر کار کنم :)
یا علی علیه السلام
مهدی2
03-31-2008, 06:31 PM
سلام
آقا منم یه مشکلی داره داتسوم. اونم اینکه آیتمهای منوش همه علامت سواله. مشکل چیه به نظرتون؟
hossein.shokrzadeh
04-01-2008, 03:51 PM
سلام
لطفا قوانین انجمن رو یه بار دیگه مطالعه کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سوالتون رو تو یه تاپیک دیگه بپرسید و بفرمایید: از چه داتسویی روی چه مامبویی استفاده میکنید؟
یا علی علیه السلام
iransbs
04-01-2008, 05:52 PM
با سلام
با توجه به رعایت نکردن قوانین انجمن، این تاپیک قفل خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.