PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم راست چین شدن مطالب

hmn566
03-15-2008, 09:43 AM
یک قالب خوشگل از اینترنت گرفتم دلم نمیاد ولش کنم.
دارم روش کار میکنم تا انشااله در اختیار دوستان هم قرار بدم.
مشکلی که خوردم اینکه تو Templates_css هرچی گزینه Left بود right کردم ولی بازهم مطالب چپ چین هست

abtin
03-15-2008, 11:31 AM
سلام

دوست عزيز كلمه ي فارسي سازي قالب را در انجمن جستجو كنيد به تنايج جالبي بر مي خوريد.

emad.h
03-15-2008, 10:51 PM
فکر کنم باید این کد رو به زیر body اضافه کنی

direction: rtl;

به این صورت

body {
font-family : Tahoma, sans-serif;
padding-top : 17px;
margin : 0px;
direction: rtl;
}

firoozmandan
03-16-2008, 09:44 AM
سلام

عماد جان این کار اصولی نیست .

شما باید با CSS و کلاسهای مامبو آشنا باشید و هر قسمت که نیاز بود رو RTL کنید و یا Align اون رو Right قرار بدید .

بعضی اوقات با این کاری که شما گفتید کل قالب به هم میریزه ...

یا علی

emad.h
03-17-2008, 09:44 PM
چشم ..... آخه جناب فیروزمندان . من بیشتر وقتها از این روش نتیجه گرفته بودم . شرمنده پستم اشتباه بود

sobhan
03-18-2008, 11:52 AM
سلام

عماد جان این کار اصولی نیست .

شما باید با CSS و کلاسهای مامبو آشنا باشید و هر قسمت که نیاز بود رو RTL کنید و یا Align اون رو Right قرار بدید .

بعضی اوقات با این کاری که شما گفتید کل قالب به هم میریزه ...

یا علی

ببخشید این وسط 2 تا سوال
1 - من آشنائی اجمالی با css دارم اما از کجا باید بدونم کدوم قسمت را باید تغییر داد؟ ( آموزشی پیدا نکردم)
2- اگه همون کد را وارد کردیم و قالب کم و بیش درست شد ممکنه مشکل دیگه ای هم پیش بیاد؟

balal
03-18-2008, 01:36 PM
تو سایت سرچ کردین ؟؟

نکات ساده و بسیار مهم برای درک عمیق (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آموزش طراحی قالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آموزش ساخت استایل برای قالب مامبو فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

sobhan
03-19-2008, 07:40 AM
ممنون از راهنمائیتون من این قسمت ها رو دیده بودم . به طور کلی توضیحات خوبی داده شده اما به جزئیات اشاره ای نشده ، مخصوصا در &quot;آموزش ساخت استایل برای قالب مامبو فارسی&quot; که عکسهاش پریده!

firoozmandan
03-19-2008, 07:52 AM
سلام

در مورد آموزش حق با شماست . این مشکل در نسخه جدید مامبولرن که در حال تکمیل هست حل شده ;)

اما برای حل مشکلتون لینک زیر رو ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

قطعا مشکلتون حل میشه

ِیا علی

emad.h
03-19-2008, 08:02 AM
پس این رو هم یه مطالعه ای کن :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sobhan
03-19-2008, 11:00 AM
هردوتاشون خیلی جالب بودند

ممنون از راهنمائیتون!