توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غیر قابل ویرایش
alvandi
03-17-2008, 10:48 AM
سلام. در قسمت اول نصب مامبو در مورد سطح دسترسی فایلها و پوشه ها میگه که غیر قابل ویرایش هستش. می خواستم ببینم چطوری باید قابل ویرایشش کرد؟ (هر چقدر سرچ کردم نتونستم درباره این موضوع مطلبی پیدا کنم)
alvandi
03-17-2008, 11:33 AM
از مطلب بالا که بگذریم در مرحله وارد کردن مشخصات بانک اطلاعات (دیتابیس)، بعد از وارد کردن مشخصات این ارور میاد در صورتی که من همه اطلاعاتو درست وارد کردم:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
amirdorna2
03-17-2008, 12:19 PM
شما توی سایت mambolearn.com قسمت آموزش ها ، آموزش نصب رو بخون حل می شه .
alvandi
03-17-2008, 01:14 PM
من مامبو رو نصب کردم ولی در قسمت مدیریت نوشته شده سطح دسترسی به فایل configuration.php غیر قابل ویرایشه و در قسمت کاربری نوشته شده "خطا در ایجاد فایل خروجی سایت ، لطفا دسترسی پوشه Cache را بررسی کنید". همچنین تنظیمات کلی ذخیره نمیشود. لطفا راهنمایی کنید.
amirdorna2
03-17-2008, 02:05 PM
شما بعد از نصب اگه همه چی درست کار می کنه . برو توی کنترل پنل سایتت . از قسمت filemanager سطح دسترسی یا permission فایل configuration.php رو بذار روی 777 پوشه cach رو هم باید روی 777 ست می کردی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.