توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : offline شدن مامبو پس از آپلود روی هاست و دامین
pcdvdcenter
03-18-2008, 05:54 AM
با سلام
من کل فایل های www appserver رو روی public html هاست آپلود کردم و یه DB جدید هم روی cpanel ساختم اما الان که توی Browser آدرس سایتم رو می زنم مامبو Offline هست.
می شه لطفا به من راهنمایی کنید که چه طوری مشکلم رو حل کنم.
با تشکر
hossein.shokrzadeh
03-18-2008, 06:00 AM
سلام
آموزش انتقال از لوکال به سرور رو مطالعه کنید :)
یا علی
pcdvdcenter
03-18-2008, 03:22 PM
[quote author=pcdvdcenter link=topic=12397.msg65798#msg65798 date=1205819675]
با سلام
من کل فایل های www appserver رو روی public html هاست آپلود کردم و یه DB جدید هم روی cpanel ساختم اما الان که توی Browser آدرس سایتم رو می زنم مامبو Offline هست.
آموزش سایت رو هم خوندم اما نتونستم مشکلمو حل کنموهمچنان offline صفحه pre installation رو نمیتونم بهش دسترسی پیدا کنمولطفا بهم بگین باید چه کار کنم
می شه لطفا به من راهنمایی کنید که چه طوری مشکلم رو حل کنم.
firoozmandan
03-19-2008, 06:11 AM
سلام
شما آموزش رو مطالعه کردید ؟
بعد از انتقال فایل configuration.php رو ویرایش کردید ؟
یا علی
davood123
08-24-2010, 04:04 AM
سلام و درود
بعد از انتقال هاست و نصب مجدد مامبو یه مشکلاتی ایجاد شد من جمله اینکه سایت بصورت آفلاین بالا میامد
دایرکتوری اینستال رو حذف کردم و از طرفی از مدیریت مامبو که تغییراتش در کانفیگ مینشیند وضعیت آفلاین صفر است
حالا اگر سایت را بدون www بزنیم از css آفلاین از مسیر /public_html/templates/offline/css/offline.ltr.css میخواند
و اگر بصورت www وارد کنیم بصورت صفحه سفید باز میکند ! :'(
البته بنده هم نامردی نکردم و فایل ndex.php را موقتا به نام offline.php کپی کردم تا وارد کردم آدرس سایت با ایندکس پی اچ پی بالا بیاید O0
دوستان مشکل از کجاست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
firoozmandan
08-24-2010, 08:05 PM
سلام
شما از مامبو استفاده میکنید ؟
لینک وبسایتتون رو لطف کنید ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.