PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : error در گالری داتسو

ghahremanimehdi
03-19-2008, 08:26 PM
با سلام و خسته نباشید و البته تبریک نوروز 87 بر شما
بنده گالری داتسو 1.6 رو بر مامبو 4.6.2 نصب کرده ام و حال که عکس در آن قرار داده ام و از داخل خود سایت وارد گالری شده و روی عکس کلیک میکنم ارور های زیر را میدهد:
Notice: Use of undefined constant _DG_SUBCATEGORIES - assumed &#039;_DG_SUBCATEGORIES&#039; in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> sogallery.php on line 917
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> sogallery.php on line 304
مشکل از کجاست؟

hossein.shokrzadeh
03-19-2008, 10:23 PM
سلام
دقیقا همین سوال رو یکی از دوستان پرسیده بودند :) یه جستجو میکردید یافت میشد
اولی رو تو فایل زبان اضافه کنید
دومی رو با یه ایف میشه حل کرد.... در موردش جستجو کنید :) (if foreach)
یا علی علیه السلام

ghahremanimehdi
03-21-2008, 01:30 PM
من یه سرچ توی انجمن هم گرفتم ولی اگه ممکنه یه ذره بیشتر میشه توضیح بدید :&#039;( چون من حقیقتش از این کدها و اینکه کجا قرار بگیرند سر در نمیارم. در ضمن این مشکل داتسو 1.6 هست؟ یعنی اگه از داتسو 1.3 استفاده کنم مشکل بدون این تغییراتی که گفتید حل میشه؟

نوید
03-22-2008, 07:20 AM
نسخه 1.3 مشکلی نداره اما امکاناتش نصبت به 1.6 خیلی کمه

ghahremanimehdi
03-22-2008, 10:38 PM
من 1.3 رو هم نصب کردم ولی در قسمت مدیریت وقتی میخوام با این ورژن کار کنم apache هنگ میکنه و cpu usage خیلی میره بالا و مجبورم apache رو end process و ریستارت کنم .راستش این داتسو 1.3 رو چند بار هم حذف و دوباره نصب کردم ولی بازم هنگ میکنه!؟
خیلی جالبه!شما خودتون داتسو 1.6 رو در سایت mambo-digg گذاشتید تا کاربران اونو دانلود کنن در حالی که ذاتا مشکل داره و ارور میده پس چرا خودتون ارورهای اون رو رفع نمیکنید تا هر کاربری که اونو دانلود کرد پس از کلی وقت تلف شدن شاهد ارور های اون باشه و سپس بیاد تو انجمن و وقت شما رو هم بگیره !حالا که داتسو 1.3 رو هم امتحان کردم اونم مثل اینکه با4.6.2 مشکل داره یا موقع دستکاری یه چیزی باز یادتون رفته؟

firoozmandan
03-23-2008, 07:06 AM
سلام

من 1.3 رو هم نصب کردم ولی در قسمت مدیریت وقتی میخوام با این ورژن کار کنم apache هنگ میکنه و cpu usage خیلی میره بالا و مجبورم apache رو end process و ریستارت کنم .راستش این داتسو 1.3 رو چند بار هم حذف و دوباره نصب کردم ولی بازم هنگ میکنه!؟
خیلی جالبه!شما خودتون داتسو 1.6 رو در سایت mambo-digg گذاشتید تا کاربران اونو دانلود کنن در حالی که ذاتا مشکل داره و ارور میده پس چرا خودتون ارورهای اون رو رفع نمیکنید تا هر کاربری که اونو دانلود کرد پس از کلی وقت تلف شدن شاهد ارور های اون باشه و سپس بیاد تو انجمن و وقت شما رو هم بگیره !حالا که داتسو 1.3 رو هم امتحان کردم اونم مثل اینکه با4.6.2 مشکل داره یا موقع دستکاری یه چیزی باز یادتون رفته؟

خیلی تند میرید !!!

کی ما کامپوننتی رو بدون تست منتشر کردیم یا موقع دستکاری چیزی یادمون رفته !
این کامپوننت به همراه سایر کامپوننت ها کامل تست شدند و در سایت مامبو دیگ قرار داده شدند .

باز هم دوستان من در تیم مربوطه این کامپوننت رو تست میکنند و اگر مشکلی داشت قطعا پچ مربوطه رو ارائه میکنند !

یا علی

ghahremanimehdi
03-23-2008, 08:38 PM
ببخشید یه لحظه خیلی .........
حال که ارور های داتسو 1.6 رو با آموزش های توی انجمن درست کردم باز میبینم که امتیازدهی داتسو درست کار نمیکنه! حالا شما هم خودتون رو بذارید جای من!
امتیازدهی رو چطور باید درست کنم؟

bizimt
07-05-2008, 07:29 PM
من هم همین مشکل را دارم

mhadaily
07-05-2008, 09:47 PM
فعلا از همون نسخه 1.3 قبل که در سایت هست و هزارن بار دانلود شده و نصب شده استفاده کنید

تا پچ نسخه ی 1.6 برای مامبو 4.6.5 رو منتشر کنیم

موفق باشید

zomorod
08-04-2008, 04:17 PM
سلام و خسته نباشید
من نسخه انگلیسی داتسو 1.6.2 را روی مامبو 4.6.5 تست کردم مشکلات زیاد داره که دوستان در تاپیک های مختلف مطرح کردن

میتونید بگید چند وقت دیگه داتسو 1.6.2 منتشر میشه ?
یا آیا باید با info تماس گرفت که زودتر به دستمون برسه ؟

mhadaily
08-04-2008, 05:10 PM
خیر انشا الله یکم دیگه وقت خالی پیدا کنیم درست می کنیم و منتشر خواهد شد

البته از دوستان مسلط به برنامه نویسی اگر نگاهی بندازن به این کامپوننت با چند تغییر درست میشه اگر کسی اقدام کرد خیلی عالی میشه

یاعلی
موفق باشید

zomorod
08-04-2008, 05:33 PM
من هم متاسفانه کم بود وقت دارم
البته مشکلات کم نیست
1- نمشه گالری مجزا ساخت (ولی مشه زیر مجموعه ساخت بعد ویرایش کرد)
2- ترجمه های لغات مربوط به ایکون های تولبار درست نشون داده نمیشه DG_MOVE_PICS
3 - شکلک های ادیتور ارسال نظر اگر کسی مامبو را در فلدر دیگه نصب کنه درست کار نمیکنه
4- ارسال نظر اجکسی (5 ستاره) درست کار نمیکنه و رای را ذخیره نمیکنه
5- معمولا با قالبهای مختلف سایت با قسمت فرانت گالری مشکل داره و درست نمایش داده نمیشه
6- با تغییر تنظیمات گالری تغیرات اعمال نمیشه ویا زخیره نمیشه
7- لایت باکس درست کار میکنه ولی با فعال شدن ظاهر گالری بهم می خورد
8- آپلود کلی مشکل داره و میگه فایل شما zip نیست
و ....
روی هاست ورژن 1.6.2 را روی مامبو 4.6.2 تست کردم
بعضی از مشکللات ساده هست و راحت حل میشه
فکر شما به کدهای داتسو بیشتر اشنا باشید و زود تر میتونید به نتیجه برسید

متشکر

zomorod
08-06-2008, 04:42 AM
من هم متاسفانه کم بود وقت دارم
البته مشکلات کم نیست
1- نمشه گالری مجزا ساخت (ولی مشه زیر مجموعه ساخت بعد ویرایش کرد)
2- ترجمه های لغات مربوط به ایکون های تولبار درست نشون داده نمیشه DG_MOVE_PICS
3 - شکلک های ادیتور ارسال نظر اگر کسی مامبو را در فلدر دیگه نصب کنه درست کار نمیکنه
4- ارسال نظر اجکسی (5 ستاره) درست کار نمیکنه و رای را ذخیره نمیکنه
5- معمولا با قالبهای مختلف سایت با قسمت فرانت گالری مشکل داره و درست نمایش داده نمیشه
6- با تغییر تنظیمات گالری تغیرات اعمال نمیشه ویا زخیره نمیشه
7- لایت باکس درست کار میکنه ولی با فعال شدن ظاهر گالری بهم می خورد
و ....
روی هاست ورژن 1.6.2 را روی مامبو 4.6.2 تست کردم
بعضی از مشکللات ساده هست و راحت حل میشه
فکر شما به کدهای داتسو بیشتر اشنا باشید و زود تر میتونید به نتیجه برسید

متشکر

سلام
موارد 4 و 8و1 را اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا راهنمایی کنه
یا اگه کسی این موارد را حل کرده فالی بزاره که همه استفاده کنند
موارد دیگه که گفتم حل شده
با تشکر

firoozmandan
08-06-2008, 10:13 AM
سلام

با توضیحاتی که شما نوشتید به نظر میاد باید یکبار از اول تمام کدهای داتسو بررسی و رفع اشکال بشه ...

یا باید صبر کرد و دید در ورژنهای آینده رفع مشکل میشه یا خیر ..

در مورد اول اگر وقتی خالی بشه این کارو میکنیم ...

یا علی

zomorod
08-07-2008, 04:35 PM
خیلی ممنون جناب فیروز مندان

zomorod
08-07-2008, 04:49 PM
سوال دیگه یی که داشتم اینه
آیا داتسو 1.6.2 با مامبو درست کار نمیکنه ؟
چون خود داتسو 1.6.2 روی سایت داتسو با جوملا به خوبی کار میکنه

zomorod
08-07-2008, 06:22 PM
سلام
مشکلات گالری تغریبا حل شده
فقط مشکل رای گیری ای جکس راسر در نیاوردم
مستر فیروزمندان یا دوستان دیگه میتونید کمک کنید ؟

zaersalam
09-23-2008, 06:48 AM
سلام
مشکلات گالری تغریبا حل شده

سلام
خداقوت
اگه امکان داره لطفا فایل رفع اشکال شده را برای استفاده ما هم بزارین
با تشکر

zomorod
09-26-2008, 01:53 PM
سلام
خیلی می بخشید من خیلی گرفتارم
و گاهی اوقات نمیتونم توانجمن زیاد همکاری داشته باشم
این هم گالری داتسو datsogallery 1.6
که تا حدودی رفع مشکل شده به کمک دوستان
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

30chip
09-30-2008, 06:02 AM

من از نسخه 1.6 در مامبو 4.6.5 استفاده مي كنم وهمين مشكل را دارم لطفا اگر كسي اطلاعاتي داره كمك كنه ! :&#039;(

با تشكر

iransbs
10-01-2008, 01:54 AM
با درود و سپاس
کمی شکیبا باشید، سازگار سازی آخرین نسخه داتسو در لیست کار های گروه هسته مامبولرن قرار گرفت، به امید خدا تا هفته آینده نسخه بی کاست منتشر خواهد شد.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

سعید
04-14-2009, 07:25 AM
دانلود گالری داتسو 1.6.2 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)