توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اینکودینگ دیتابیس هنگام انتقال از لوکال به سرو
mr_aliagha
03-19-2008, 09:56 PM
با سلام خدمت دوستان و تبریک سال نو .
ان شا الله که سال خوبی رو داشته باشین.
و اما مشکل:
خواستم مامبو رو برای یکی از دوستان از لوکال به هاست انتقال بدم با مشکل اینکدینگ مواجه شدم:
مشکل از این قراره: دیتابیسی که برای مامبو بر روی لوکال ساخته شده utf8_unicode هست ، از اون با phpmyadmin بک آپ گرفته شده و بر روی دیتابیس سرور که اون هم utf8 هست import می شه، اما مطالبی که فارسی هست همه به هم ریخته و به صورت علامت سوال نشان داده می شه ، فرمت بک آپ my sql 40 هست ، اینکدینگ هم که utf8 .
ضمن تبریک مجدد سال نو ، یه فکری برا این مشکل بکنین که آبروم جلو دوستم رفت!!!!! :-[
hossein.shokrzadeh
03-19-2008, 10:20 PM
سلام
ببین موقع بک آپ و ایمپورت انکدینگ رو دست نزن، ببین میشه؟ اگر نشد... فایل بک آپ رو با یه نرم افزار مثل نوت پد باز کن، محتویاتش رو بریز تو یه نوت پد دیگه، سیو کن، بعد با فورمت utf-8 یا باینری ایمپورت کن
ببین میشه؟
یا علی علیه السلام
mr_aliagha
03-20-2008, 12:21 PM
با note pad ، اون رو save as utf-8 کردم ، حالا تو دیتابیس ( php my admin ) که می رم و جداول رو نگاه می کنم ، بدون مشکل متن ها نشون داده می شه ، اما باز سایت رو که بالا میارم ، درهم و برهم و همش علامت سوال هست!!!
hossein.shokrzadeh
03-20-2008, 12:31 PM
سلام
خوب، حالا دوباره ازش export بگیر... با فرمت دیفالت، بعد ایمپورت کن درست میشه، ببین باید باهاش بازی کنی علی جون
اینقدر ور بری تا درست شه :) راهش همینه
یا علی علیه السلام
mr_aliagha
03-21-2008, 05:29 PM
10 بار ، import و export کردم نشد، ممکنه اشکال از سرور باشه؟!
هنگام import آیا گزینه که utf8 را انتخاب میکنید؟
روی لوکال آرمایش کنید ببینید مشکل داره
mr_aliagha
03-27-2008, 03:42 PM
ظاهرا مشکل از سرور هست ، حتی یه جدید هم که بخوام نصب کنم ، باز هر چی زبان سایت رو فارسی انتخاب می کنم ، انگلیسی می شه قسمت مدیریت .
مشکل از چه تنظیماتی از سرور می تونه باشه؟!
با تشکر.
iransbs
03-28-2008, 12:33 AM
با سلام
دوست عزیز، مطما هیچ مشکلی با Import & Export پی در پی حل نخواهد شد، در نسخه جدید MySQL خوشبختانه از UTF-8 بصورت کامل پشتیبانی می شود.
مراحل زیر را دنبال می کنیم :
1. در هنگام ساخت دیتابیس در لوکال هاست، "MySQL connection collation:" را بر روی "utf8_general_ci" قرار دهید و بعد دیتابیس خود را ایجاد کنید.
2. تغییرات دلخواه را اعمال کنید
3. بدون هیچ تغییری Export بگیرید.
4. در سرور، بعد از ایجاد بانک اطلاعاتی، وارد phpMyAdmin شده، بانک اطلاعاتی مورد نظر را انتخاب کنید، از منو های بالا "Operations" را انتخاب کنید، "Collation:" را مساوی "utf8_general_ci" قرار دهید و GO را بزنید.
5. فایل Export گرفته را Import کنید.
حالا همان طور که فرمودید، تمامی اطلاعات در phpMyAdmin فارسی نمایش داده می شود اما در مامبو خیر، برای سازگاری بانک اطلاعاتی جدید با مامبو، وارد پوشه includes شده و فایل datebase.php را باز کنید.
$mysql_charsets['utf-8']='utf-8';
به
$mysql_charsets['utf-8']='utf8';
تغییر دهید و فایل را ذخیره کنید.
همین طور که مشاهده می کنید مشکل بر طرف شد.
موفق و پیروز باشید
یا علی
mr_aliagha
03-28-2008, 11:13 AM
utf-general یا utf-encode ؟؟
iransbs
03-28-2008, 01:33 PM
با سلام
همان طور که برای شما نوشتم، utf8_general_ci.
موفق و پیروز باشید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.