ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در رابطه با virtuemart

mr_aliagha
03-21-2008, 11:24 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز.
یه چند تا سوال در رابطه با این کامپوننت داشتم:
- توی ماژول های پرداخت این کامپوننت آیا ماژولی وجود داره که بشه با تغییرات اندک در اون به این صورت بشه که فرد شماره حساب رو میذاره و خریدار باید مبلغ رو بریزه به حساب و شماره فیش رو وارد کنه . ( برا پرداخت در محل دیدم خودش یه ماژول داشت ، یه سری ماژول بود نمی دونم که به چه درد می خوره شاید یکی از همون ها با اندکی تغییر تبدیل به ماژول مد نظر بشه ...)
- آیا ماژولی برای این منظور داره که به هر کاربر یک حساب سایت داده بشه و کاربر بتونه مبلغ رو از حساب سایت پرداخت کنه؟ و برای شارژ حساب هم باز مبلغ رو به شماره حساب بریزه و شماره فیش رو وارد کنه...
- مشکل امنیتی نداره این کامپوننت ؟! همه ی ماژولهای موجود در سایت خودش ، قابل اطمینان هستند؟!
با تشکر.

ninjavo
03-22-2008, 04:44 AM
سلام
من گیر کردم.
ببینید من باید پول رو بدم به شرکت رهنما <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و یه حساب با پرداخت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .
اون هم یه پنل به من میده و من باید برم توش و یکی یکی مشخصات محصولاتم رو توش بذارم و اون هم برای خریدش یه لینک واسه هر محصول میده من هم اون رو میذارم تو سایتم (مثلا با عکس لینک میدم).
حالا با virtuemart باید چیکار کرد .
کجا برم تنظیمات و آدرس رو بدم ؟
یکم کمک کنید.

نوید
03-22-2008, 06:56 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز.
یه چند تا سوال در رابطه با این کامپوننت داشتم:
- توی ماژول های پرداخت این کامپوننت آیا ماژولی وجود داره که بشه با تغییرات اندک در اون به این صورت بشه که فرد شماره حساب رو میذاره و خریدار باید مبلغ رو بریزه به حساب و شماره فیش رو وارد کنه . ( برا پرداخت در محل دیدم خودش یه ماژول داشت ، یه سری ماژول بود نمی دونم که به چه درد می خوره شاید یکی از همون ها با اندکی تغییر تبدیل به ماژول مد نظر بشه ...)
- آیا ماژولی برای این منظور داره که به هر کاربر یک حساب سایت داده بشه و کاربر بتونه مبلغ رو از حساب سایت پرداخت کنه؟ و برای شارژ حساب هم باز مبلغ رو به شماره حساب بریزه و شماره فیش رو وارد کنه...
- مشکل امنیتی نداره این کامپوننت ؟! همه ی ماژولهای موجود در سایت خودش ، قابل اطمینان هستند؟!
با تشکر.

برای تمام این امکانات باید ماژول ها نوشته بشه یا ممکنه کسانی داشته باشند

mr_aliagha
03-22-2008, 09:32 AM
به صورت پیش فرض داخل بسته کاملی که خود سایت می ده شما همچین ماژولی ، یا ماژول مشابه پیدا نکردین؟!
به نظر شما اگه بخوان برای این ماژول هایی که خواستم اسم بذارن چی می ذارن؟! ( نمی دونم چی سرچ کنم...)

نوید
03-22-2008, 11:48 AM
معمولا کسی اینها را عمومی نمیفروشه
شما باید با کسانی که فروشگاه آنلاین میفروشن تماس بگیرید

ninjavo
03-22-2008, 12:40 PM
سلام اگه میشه جواب مارو هم بدین

نوید
03-22-2008, 03:52 PM
شما باید در زیر محصولتون لینک خریدی بزاریذ که وصل باشه به سایت پرداخت
به همین سادگی

mr_aliagha
03-22-2008, 04:33 PM
حالا شاید بود، آخه چیزی هست که اولا فارسی و انگلیسی نداره ( مثله پرداخت در محل ) ثانیا اینقدر ماژول های جور واجور براش رایگان هست که فکر نکنم برا این مورد که گفتم تا حالا ماژولی منتشر نکرده باشند ، اما مشکل اینه که نمی دونم چی سرچ کنم!!!

ninjavo
03-22-2008, 06:09 PM
کجاش عزیز
آخه وقتی طرف میره تو سایت و میزنه اضافه به سبد خرید کجا میره چی میشه !!

mr_aliagha
03-22-2008, 08:33 PM
ninjavo جان حالا نمی شد یه تاپیک جدا برا سوال خودت باز کنی؟!!!!!