توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات قالب siteground73
adinehzadeh
03-22-2008, 07:41 PM
با سلام و خسته نباشد
من قالب siteground73 رو که دوستمون بعنوان عیدی هدیه کردن رو به سلیقه خودم ویرایشش کردم ولی مشکلات زیر رو نمی تونم حل کنم: :-\
اول اینکه چطور میشه رنگ متن قالب رو از سفید به سیاه تغییر داد. :-[
سوال دوم اینکه آیا میشه به جای نام سایت در بالا، تصویر یا فلش بکار برد . :-[
سوم اینکه در صفحه اول ارسالها بدلیل عدم وجود خطوط جدا کننده به هم ریخته نشون میده برای برطرف کردن این مشکل چکار میشه کرد؟ ???
خواهش می کنم در این موارد منو راهنمایی بفرمایین . .. مرسی :(
firoozmandan
03-23-2008, 10:14 AM
سلام
- بجای
body {
background:#000 url(../images/body_bg.jpg) fixed bottom center no-repeat;
margin:0;
padding:0;
font:normal 11px Tahoma, Verdana, Helvetica, sans-serif;
color:#fff;
text-align:center;
}
از
body {
background:#000 url(../images/body_bg.jpg) fixed bottom center no-repeat;
margin:0;
padding:0;
font:normal 11px Tahoma, Verdana, Helvetica, sans-serif;
color:#000000;
text-align:center;
}
استفاده کنید
- بله . در این رابطه بارها در انجمن صحبت شده . لطفا کمی جستجو کنید . اگر بعد از جستجو سوالی باقی موند مطرح کنید
- برای این کار میتونید CSS مربوط به تایتل مطالب رو تغییر بدید تا بین مطالب جدا کننده قرار بگیره ( در این رابطه هم در انجمن ..... )
یا علی
adinehzadeh
03-23-2008, 01:08 PM
دوباره سلام
در مورد سوال اول دستتون درد نکنه . ::)
نمی دونم شما این قالبو امتحان کردین یا نه ؟ در این قالب در لوگوی سایت هیچ تصویر ی وجود نداره ! فقط نام سایتو نوشته و امکان درج تصویر وجود نداره . باید تو فایل سی اس اس تغییراتی ایجاد بشه که اونو بلد نیستم !
در ضمن من تو انجمن سوال دوم و سوم رو جستجو کردم ولی در این مورد چیزی پیدا نکردم! :-\
abtin
03-23-2008, 07:45 PM
خوب دوست عزيز شما بايد به html و css آشنا باشيد تا در كد هاي اين قالب دست ببرين و اون رو ويرايش كنيد .
براي خط بين مطالب هم اين صفحه رو ببينيد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ninjavo
03-30-2008, 12:53 PM
سلام
اگه شما روی لینک عضویت سایت کلیک کنید خواهید دید که مشکلش چیه از عکس زیر ببینید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در مورد کد مربوط به خط کشیدن زیر هر پست نیز به نتیجه ای نرسیدم سرچ هم کردم.
abtin
03-30-2008, 01:55 PM
براي خط بين مطالب هم اين صفحه رو ببينيد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
براي مشكل عضويت هم به كلاس p يا td يك text-align:right بديد .
ninjavo
03-30-2008, 02:01 PM
براي مشكل عضويت هم به كلاس p يا td يك text-align:right بديد .
برای خط گذاشتن نشد.
ninjavo
03-30-2008, 02:07 PM
p که نداشت ولی td رو گذاشتم ولی نشد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.