PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش تعداد کاربران آنلاین جلوی هر انجمن

SANR
03-23-2008, 08:12 AM
من خیلی دنبال بسته ای هستم که بتونه جلوی هر انجمن در صفحه اصلی انجمن ها,تعداد کاربران آنلاین رو نشون بده!آیا چنین بسته ای هست؟

ممنون میشم.

نوید
03-23-2008, 10:19 AM
این امکان به صورت پیش فرض وجود دارد
تنظیمات قالب جاری -> نمایش چه کسی در حال دیدن صفحه اول انجمن و موضوعات است

SANR
03-23-2008, 10:54 AM
من که عرض کردم.فقط در صفحه اصلی انجمن می خوام نشون بده.اینی که شما میگید فقط در داخل انجمن نشون میده.

SANR
03-25-2008, 01:26 PM
سه روز شد.ولی کسی جواب ما رو نداد!

iransbs
03-25-2008, 01:43 PM
با سلام.
دوست عزیز، نمایش کاربران حاضر در صفحه اصلی انجمن، بدون نیاز به هیچ تنظیمی بصورت پیشفرض وجود دارد، به این تصویر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نگاه کنید.
در صورتی که منظور شما چیز دیگری است، بصورت واضح تر بیان کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

p30files
03-25-2008, 02:17 PM
فکر میکنم منظور دوستمون این بود که مثل ویبولتین برای هر انجمن جدا جلوش بزنه چند نفر آنلاین

SANR
03-25-2008, 03:06 PM
فکر میکنم منظور دوستمون این بود که مثل ویبولتین برای هر انجمن جدا جلوش بزنه چند نفر آنلاین

آره همینه!من همین رو میگم!

نمیدونم والله! من که گفتم صفحه انجمن؟

خودتون نگرفتید!

iransbs
03-25-2008, 03:06 PM
با سلام
اگر منظور دوست ما این بود که شما فرمودید، همان طور که نوید جان فرمودند، به قسمت مدیریت رفته، بر روی &quot;تنظيمات قالب جاري&quot; کلیک کنید و &quot;نمایش چه کسی در حال دیدن صفحه اول انجمن و موضوعات است&quot; را بر روی &quot;نام کاربری را نشان بده&quot; برده و بر روی ذخیره تغییرات کلیک کنید.
همان طور که مشاهده می کنید، در بالا هر انجمن، نام های کاربری و تعداد مهمانان حاضر را خواهد نوشت (البته با توجه به نوع قالب)

موفق و پیروز باشید
یا علی

SANR
03-25-2008, 07:53 PM
دیگه از این واضح تر!!!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

p30files
03-25-2008, 07:59 PM
منظورشون اینه که توی صفحه اصلی و جلوی هر انجمن توی پرانتز بزنه چند نفر آنلاین :D :D :D :D :D :D

SANR
03-25-2008, 08:29 PM
اگه یه نگاه به متن تاپیکی که زدم بندازید.همین رو گفته بودم.ولی نمی دونم چرا نمی گیرین!!!

iransbs
03-26-2008, 03:09 PM
با سلام
فکر نمی کنم چنین چیزی بصورت پیشفرض در SMF وجود داشته باشد. کمی در SMF جستجو کردم به نتیجه رضایت بخشی نرسیدم و پیشنهاد می کنم به فکر تغییر کد های SMF برای اینکار باشید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

SANR
03-26-2008, 04:18 PM
خسته نباشید!!! &gt;:(

من خودم هم می دونم که بسته ای وجود نداره و بایستی کد وارد کنم!!! :-\

کد رو می خوام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

hossein.shokrzadeh
03-26-2008, 04:28 PM
علیک سلام
ببخشید! کد رو دادیم نون وایی براتون بپزه!
راستی شرمنده بدهیمون رو دیر پرداخت کردیم ، باور کنید آدم های بد قولی نیستیم، ولی بعضی وقت ها سر موقع نمیشه، من واقعا جای آقای سیادتی عذر میخوام، واقعا شرمنده شدیم...
...
یا علی علیه السلام!

iransbs
03-26-2008, 10:23 PM
با سلام
Sanir عزیز، در فاروم مامبولرن تمامی فعالیت های انجام شده، نسبت به وظیفه اخلاقی ما می باشد و نه مادی :)، در صورتی که شما برای انجام کاری نیاز به کد اختصاصی دارید، می توانید با info [AT] mambolearn [dot] com تماس بگیرید، هزینه بررسی شده و بعد از پرداخت پول در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

از همکاری شما متشکریم
موفق و پیروز باشید
یاعلی

SANR
03-27-2008, 07:43 AM
ایمیل رو زدم.هزینه اش رو هم بگید و لطفآ سریع کد رو هم برام آماده کنید ;)

SANR
03-28-2008, 01:42 PM
علیک سلام
ببخشید! کد رو دادیم نون وایی براتون بپزه!
راستی شرمنده بدهیمون رو دیر پرداخت کردیم ، باور کنید آدم های بد قولی نیستیم، ولی بعضی وقت ها سر موقع نمیشه، من واقعا جای آقای سیادتی عذر میخوام، واقعا شرمنده شدیم...
...
یا علی علیه السلام!

من چاکر خدمتگزاران مامبو هم هستم.و واقعآ دستشون طلاست. :)

امیدوارم که همیشه موفق باشند.