توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد بخش مدیریت
zohreh41
03-24-2008, 09:18 PM
1- لطفا بفرمائید چرا منوی (popup) من (که البته فارسی هم بود)در بخش مدیریت حذف شده چطور می توانم آن را برگردانم ؟
2- لطفا راهنمایی بفرمائید که برای upload کردن سایت کدام بخش را مطالعه کنم ؟ متشکرم
3- اگر بخواهیم به هر دلیلی در بخش پایین مشخصات سایت خودمان را بگذاریم چه کار باید کنیم ؟
hossein.shokrzadeh
03-24-2008, 09:28 PM
سلام
ورودتون رو به سایت تبریک میگم
همین ابتدا لطفا قوانین سایت رو مرور کنید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا قبل از هر سوال سرچ کنید حتما
1- شما احتمال داره keyword های زیادی زده باشید... به این علت بوده باشه، فایل configuration رو باز کنید و کمشون کنید
2- الان سایت شما روی لوکال هست؟ آموزش انتقال از لوکال به سرور رو مطالعه کنید، بقیه آموزش ها رو هم میتونید اینجا پیدا کنید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
3- بخش پایین منظورتون امضاتون توی این انجمن هست؟ به بخش کاربریتون برید و تنظیمات کاربری... امضا رو ویرایش کنید
یا علی علیه السلام
mr_aliagha
03-24-2008, 10:27 PM
فکر کنم منظورشون تغییر فوتر سایت بوده ;)
به این منظور باید فایل ایندکس قالب رو ویرایش کنید.
iransbs
03-24-2008, 10:36 PM
با سلام
لطفا قوانین سایت را رعایت فرمایید و در هر تاپیک تنها یک سوال بپرسید و سوالات دیگر خود را در تاپیک های مختلف بپرسید.
این تاپیک قفل خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.