ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت به صورت موقت در دسترس نمی باشد

sinaevil
03-25-2008, 01:57 PM
سلام
من هرچقدر تلاش کردم هرچقدر هم توی این انجمن ها گشتم راه حلی پیدا نکردم. من مامبو 4.6.2 رو نصب کردم. اما بعد از نصب صفحه آفلاین میاد و من هرکاری می کنم نمی تونم درستش کنم. به قسمت مدیریت هم دسترسی ندارم. خودتون مشاهده کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چند بار نصب کردم. دیتابیس و مشخصاتش رو هم عوض کردم. بازهم درست نشد. نسخه های قبلی مامبو رو هزاربار نصب کرده بودم. هیچ وقت مشکل نمیخورد. خوبی مامبو به همین بود که هیچ وقت اذیت نمی کرد. اما حالا چرا اینجوری شده ؟ کسی میتونه کمک کنه ؟

sinaevil
03-25-2008, 02:03 PM
متن خطا : سایت به صورت موقت در دسترس نمی باشد.
لطفا مدیر سایت را مطلع سازید
2
شماره خطا هم 2 هست

iransbs
03-25-2008, 02:58 PM
با سلام
این مشکل دو دلیل می تونه داشته باشه :
1. نام کاربری و کلمه عبور بانک اطلاعاتی اشتباه باشه
2. نام هاستینگ در تنظیمات برای اتصال به بانک اطلاعاتی اشتباه وارد شده باشد، اصولا localhost نوشته خواهد شد.
3. این مشکل که اصولا پیش می آید، مربوط به زمان است که بانک اطلاعاتی سرور دان شده باشد.

موفق و پیروز باشید
یا علی

sinaevil
03-25-2008, 03:19 PM
نام کاربری و کلمه عبور که مشکلی نداره. ممکنه رو بعضی هاستها localhost فرق داشته باشه ؟ ip دیتابیس سرور رو بزنم شاید درست شه

mr_aliagha
03-25-2008, 04:11 PM
من که تا حالا به موردی برخورد نکردم که چیزی غیر localhost برای دیتابیس وارد شده باشه...

iransbs
03-25-2008, 07:50 PM
با سلام
بر فرض یک دیتاسنتر امکان داره، برای http &amp; ftp یک سرور، برای pop3 &amp; imap یک سرور و همین طور برای MySQL و ... یک سرور جداگانه، در این صورت شما بجای وارد کردن localhost باید ای پی یا یک دامنه را وارد کنید که در سرور های عادی کمتر پیش میاد.
پس اگر شما مطما هستید که نام کاربری و کلمه عبور درست هست، با مدیریت سرور تماس بگیرید و مشکلتون رو جویا بشید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

mr_aliagha
03-25-2008, 08:08 PM
ایشون مگه نصب رو از همون اولش رو سرور انجام ندادن؟!
پس اگه نصب با موفقیت انجام شده ، نمی تونه از دیتابیس باشه ، چون اون وقت موقع نصب ارور می داد...

iransbs
03-25-2008, 08:33 PM
با سلام
علی جان، در بعضی مواقع پیش میاد، MySQL سرور به علت فشار هایی که وارد می شه، برای مدت زمانی Down می شه و باید توسط مدیر سرور Restart بشه، یا در سرور های بزرگ، بعد از 8 ثانیه توسط برنامه های چکر، بصورت خودکار Restart می شه. از آنجایی چنین مسائلی در سرور های ایرانی یا کوچیک دیده نمی شه، باید با مدیریت سرور تماس گرفته بشه، یا مدیران سرور بعد از مدت زمانی خودشون متوجه می شن.

موفق و پیروز باشید
یا علی

sinaevil
03-25-2008, 09:47 PM
ممنون بابت همه ایده هاتون. من دیدم register_global درست تنظیم نبوده و گفتم درست تنظیمش کردم. مامبو رو دوباره نصب کردم باز هم همون مشکل هست. سرور من تو ایران نیست. سرور خیلی خوبی هم هست. تا الان هم سر هیچ چیزی مشکل نداشته. چندین بار هم روی همین سرور مامبو نصب کردم. اما چرا باز این مشکل وجود داره ؟
به نظر من هم نمیتونه از دیتابیس باشه. چون اگه مشکل از دیتابیس بود نباید میتونست به دیتابیس وصل بشه و نصب بشه !
من چی کار کنم ؟ من فقط با مامبو حال میکنم و از بقیه cms ها متنفرم. یکی کمک کنه لطفا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sinaevil
03-25-2008, 09:48 PM
من روی همین سرور smf رو به راحتی نصب کردم. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

iransbs
03-25-2008, 10:06 PM
با سلام
بسیار جالبه!!، لطفا نام کاربری و کلمه عبور مامبو + کنترل پانل را بصورت پیغام خصوصی ارسال کنید تا برای شما بررسی شود.

موفق و پیروز باشید
یا علی

iransbs
03-26-2008, 12:31 AM
با سلام
دوست عزیز، مشکل شما بر طرف شد.
1. بجای localhost وارد کنید 192.168.1.5 ( البته با توجه به تنظیمات این سرور )
2. در کلمه عبور خود از حروف استاندارد انگلیسی به همراه عدد استفاده کنید و از کارکتر های $#%^&amp; و ... پرهیز کنید.

موفق و پیروز باشید
یاعلی

mr_aliagha
03-26-2008, 08:39 AM
آقای سیادتی ، دلیل اینکه گفتین ایشون پسورد رو کارکتور نذارن چیه؟! مشکل از سرورشونه؟!

sinaevil
03-26-2008, 08:43 AM
واقعا ممنون. مشکل حل شد.
یک سوال ؟ من میتونم اسم شاخه administrator رو عوض کنم ؟ مشکلی نمیخوره ؟

firoozmandan
03-26-2008, 10:15 AM
سلام

آقای سیادتی ، دلیل اینکه گفتین ایشون پسورد رو کارکتور نذارن چیه؟! مشکل از سرورشونه؟!

مشکل از سرور ایشون نیست . این کاراکتر ها نباید در پسورد قرار بگیرند چون مشکل ساز میشن

واقعا ممنون. مشکل حل شد.
یک سوال ؟ من میتونم اسم شاخه administrator رو عوض کنم ؟ مشکلی نمیخوره ؟

تنها تغییر نام فولدر کارایی نداره ... اگر شما به PHP مسلط هستید میتونید با تغییر فایلهای مربوطه این کارو انجام بدید .

البته اگر این کارو برای امنیت میکنید کار درستی نیست ! و تاثیر زیادی نداره
بهترین راه ست کردن پسورد روی این دایرکتوری هست

یا علی

sinaevil
03-26-2008, 11:36 AM
من یک مشکل دیگه دارم. اونهم اینه که سرور من phpmail رو برای جلوگیری از اسپم غیر فعال کرده. باید از smtp استفاده کنم. تنظیمات smtp رو تو مامبو انجام دادم. درستم تنظیم شده ! ولی بعد از ثبت نام ایمیل تایید ارسال نمیشه !!!

iransbs
03-26-2008, 12:02 PM
با سلام
لطفا سوالات جدید را در تاپیک جدید مطرح کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

netcenter
11-04-2010, 09:25 PM
آقای سیادتی
با سلام
من حدود 2 ماه هست که سایتم رفته حالت آفلاین و این پیام میاد :&quot;سایت به صورت موقت در دسترس نمی باشد.
برای رفع مشکل لطفا مدیر سایت را مطلع سازید 2 &quot; .اطلاعات زیادی ندارم اما هر کاری کردم و مطالب انجمن هم خوندم.میشه کمک کنید.
سایت خوب بود تا اینکه رفتم توی قسمت پشتیبان گیری cpanel که یهو برگشتم دیدم اینجور شده.کار خاصی هم نکردم فقط backup گرفتم.اگه لازمه user و pass مربوط به cpanel رو بدم؟ ممنون

مهدی.
11-04-2010, 10:01 PM
سلام

لطفاً به تاریخ تاپیک توجه کنید !

به منظور حل این مشکل همین عبارت اخطار را در انجمن جستجو کنید به پاسخ های متعددی خواهید رسید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

netcenter
11-04-2010, 10:04 PM
oovaaaaa,ajaab,man bazam too anjoman serch mikonam ama to ro khoda age be rehe hali naresidam yeki moshkelamo hal kone,mamnoon :)

مهدی.
11-04-2010, 10:14 PM
قوانین را مطالعه کنید حتماً تا به مشکلی برخورد نکنید !

سایت بطور موقت غیر قابل دسترس است (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%85%D9%88%D9%82%D8%AA_%D8%BA%DB%8C%D8%B1_%D9%82 %D8%A7%D8%A8%D9%84_%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3_ %D8%A7%D8%B3%D8%AA)

مطالعه کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست