PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : style.css

stone_cod3r
03-25-2008, 10:24 PM
سلام به همه

من دارم با دستکاری style.css رو شبیه ubuntu می کنم ولی بعضی از قسمت ها رو هر کا ری می کنم پیدا نمی کنم . ::) خواهشمندم را هنمایی کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

iransbs
03-26-2008, 12:37 AM
بهترین کار این است که بر روی صفحه کلیک راست کنید ( ترجیح می دم FireFox رو معرفی کنم )، View page Source را انتخاب کنید یا در Firefox، قسمتی را که می خواهید سورس آن را ببینید، انتخاب کنید و View Selection Source را انتخاب کنید تا کلاس مربوطه را مشاهده کنید، برای مثال اینجا کلیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

stone_cod3r
03-26-2008, 12:18 PM
آقای سیادتی از پاسختون ممنون حل شد ;)