PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نام نظردهنده، در هنگام ثبت نظر

hmd13
03-26-2008, 03:21 AM
سلام و سال نو مبارک
من می خوام برای هر محتوا، یک لینک نظرات وجود داشته باشه که تعداد نظرات رو هم نوشته باشه (که خوب تا اینجاش به صورت پیش فرض هست روی مامبو)
اما می خوام اسم ( و ایمیل اگه خودش خواست) هرکسی همون جا پرسیده بشه و ثبت بشه.
در واقع من هرچی بخش ورود به سایت برای کاربران بوده رو حذف کردم و نمی خوام باشه. چون سایتم اصولاً فقط یک کاربر داره اونم نویسنده ی اصلیه. سایت من در اصل یک وبلاگه.

با این تفاصیل فکر می کنین چی کار باید بکنم؟

hossein.shokrzadeh
03-26-2008, 05:43 AM
سلام
تغییر کامپوننت دیگه :) راه دیگه ای میبینی؟ ;)
یا علی علیه السلام

hmd13
03-26-2008, 12:52 PM
سلام
تغییر کامپوننت دیگه :) راه دیگه ای میبینی؟ ;)
یا علی علیه السلام

من نه تنها راه دیگه ای نمی بینم که همین راهی که شما گفتی رو هم نمی بینم 8)
دقیقاً منظورم اینه که من چیه کامپوننت رو باید تغییر بدم؟
آخه چنین تغییراتی در بخش ویرایش تنظیمات کامپوننت یادداشت ها نیست.

iransbs
03-26-2008, 01:50 PM
با سلام
خیر، برای انجام چنین کاری یا باید از کامپوننت آماده سازگار با مامبو 4.6.2 که در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> موجود است استفاده کنید و یا کد کامپوننت پیشفرض مامبو را تغییر دهید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

hmd13
03-27-2008, 07:36 AM
با سلام
خیر، برای انجام چنین کاری یا باید از کامپوننت آماده سازگار با مامبو 4.6.2 که در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> موجود است استفاده کنید و یا کد کامپوننت پیشفرض مامبو را تغییر دهید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

ممنون از راهنماییتون
می شه بگین اسم این کامپوننت چیه؟

iransbs
03-27-2008, 11:06 AM
با سلام
من سازگار ترین کامپوننتی که با مامبو نسخه 4.6.2 پیدا کردم AkoComment بود که می توانید از اینجا دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کنید، اما زحمت فارسی سازیش به گردن خود شما خواهد افتاد ;)

موفق و پیروز باشید
یا علی

hmd13
03-27-2008, 11:54 PM
بسیار ممنونم از پاسختون
اما... :
من چهار تا فایلی که توی این پکیج بود نصب کردم، اما به چند تا مشکل برخوردم...
اول این که من انتظار داشتم مثل کامپوننت یادداشت ها خودش یک لینک نظرات به پایین هر محتوا اضافه کنه که نکرد و من نمی دونم باید چه بکنم. تنظیماتشو هم زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم.
خوب البته بقیه ی مشکل ها دیگه مهم نیست... اون دو تا ماژولی هم که می سازه، یعنی آخرین نظرات و (فکر کنم:) مطالب محبوب، رو هم کلا نمی خوام.
فکر می کنید امیدی هست که بتونم به یک لینک نظرات خشک و خالی که فقط اسم و ایمیل طرف رو بپرسه برسم. :(

iransbs
03-28-2008, 12:43 AM
با سلام
دوست عزیز، بعد از دریافت فایل، فایل را از حالت فشورده خارج کنید، فایل com_akocomment_SE.zip را نصب کنید، این فایل کامپوننت نظرات می باشد، بعد از نصب این کامپوننت فایل bot_akocomment_SE.zip را نصب کنید، این فایل مامبوت سیستم نظرات می باشد، بعد از نصب از منوی مامبوت ها، مامبوت های بخش کاربری را انتخاب کنید و مامبوت نصب شده را فعال کنید تا لینک ها به نمایش در بیایند ;)

موفق و پیروز باشید
یا علی

hmd13
03-28-2008, 01:35 PM
جناب سیادتی عزیز
از توجهتون شدیداً متشکرم

یه مشکلی توی قالب من وجود داره که وقتی یه نظر می دم، نظر رو ثبت نمی کنه و این ارور ها رو بالای صفحه می نویسه. البته این قالب مال خود مامبو نبوده و من واسه مامبو آماده ش کردم. حالا نمی دونم اشکال کار کجاست. ارورها اینا هستن:

Notice: Undefined index: in /home/bagherpo/public_html/includes/database.php on line 83

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bagherpo/public_html/includes/database.php:83) in /home/bagherpo/public_html/includes/core.classes.php on line 601

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bagherpo/public_html/includes/database.php:83) in /home/bagherpo/public_html/includes/core.classes.php on line 602

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bagherpo/public_html/includes/database.php:83) in /home/bagherpo/public_html/includes/core.classes.php on line 603

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bagherpo/public_html/includes/database.php:83) in /home/bagherpo/public_html/includes/core.classes.php on line 604

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bagherpo/public_html/includes/database.php:83) in /home/bagherpo/public_html/includes/core.classes.php on line 605

البته وقتی که قالب سایت رو عوض می کنم و نظر می دم هیچ مشکلی نیست. حالا من نمی دونم کجای این قالب اشکال داره.

hmd13
03-28-2008, 01:42 PM
ببخشید.... حل شد
اینو تو قالب گذاشتم و درست شد:

&lt;meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content=&quot;text/html; &lt;?php echo _ISO; ?&gt;&quot; /&gt;
&lt;?php mosShowHead(); ?&gt;

جناب سیادتی مجددا متشکرم ;D