PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ماژول mosnewswriter

mr_aliagha
03-28-2008, 09:22 PM
با سلام.
من این ماژول رو از سایت مامبو لرن دانلود کردم.
بعد اومدم یه بخش درست کردم به اسم اطلاعیه و این ماژول رو مربوط کردم فقط به اون بخش. حالا مشکلی که پیش اومده اینه که ، وقتی روی اطلاعیه هایی که توی این ماژول نمایش داده می شه ، کلیک می کنم ، سرور هنگ می کنه و به اصطلاح ارور not responding رو می ده ( لوکال wamp server )
به نظر شما این مشکل از چی می تونه باشه؟!!
با تشکر.

amirdorna2
03-28-2008, 10:18 PM
مطمئن نیستم ولی می دونم که ظاهرا" wamp مشکل داره .
چرا از appserv استفاده نمی کنی . خیلی بهتره

pctaz
03-29-2008, 04:57 AM
منم یه مشکل با این ماژول دارم و اینه که وقتی حالت نمایش رو برابر GH قرار میدم در FireFox نشون نمیده ولی در IE نشون میده مشکل از کجا هست تنا برطرفش کنیم

mr_aliagha
03-29-2008, 05:11 AM
دلیل استفاده از wamp هم اینه که هم appserv هم xamp رو امتحان کردم ، همشون با ویستا مشکل دارن ، wampکمتر از بقیه مشکل داشت.
پس یعنی بره رو سرور مشکلش حل می شه دیگه؟!
با تشکر.

pctaz
03-29-2008, 07:23 AM
من که روی سرور باهاش هیچ مشکلی ندارم بجز اونی که توی پست قبلی دادم

mhadaily
03-29-2008, 01:55 PM
appserv آخرین نسخه ی اون با ویستا اصلا مشکلی نداره

من خودم شخصا روی لوکالم همین رو دارم و تمام تنظیمات اکی هست

بهتر بازم جاهای دیگه تست کنید شاید مشکل از لوکال شما باشه

mr_aliagha
03-29-2008, 03:21 PM
منم آخرین نسخه اون رو گرفتم ، نسخه قبلیش که اصلا استارت نمی شد ، اینم یه سری مشکلات داشت ، بی خیالش شدم ، حالا ایشالا ویندوز رو XP می کنم خیال خودم رو راحت می کنم. اون از IE اینم از ویستا ، اگه راه حل داشتم راحت می رفتم سراغ لینوکس.

iransbs
03-30-2008, 09:20 AM
با سلام
1. قسمت های مختلف مارژول آزمایش شد، برخی باگ ها بود که به شکر خدا حل شد
2. مشکل GH که دوستمون اشاره کردن در FireFox هم حل شد.

دوستان می تونن نسخه رفع مشکل شده رو از اینجا دریافت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کنند.

موفق و پیروز باشید
یا علی

pctaz
04-02-2008, 09:31 PM
با اینکه مازول رو حذف کردم تا از نو نصب کنم این ارور رو داد Fatal: Installer error with /home/kharidec/public_html/media/install_47f3fbbdf0362/mod_mosnewswriter.xml: module already installed

iransbs
04-02-2008, 09:42 PM
با سلام
اگر به چنین خطایی بر خوردید، در مامبو 4.6.2 یک بار دیگه مارژول را نصب کنید، اصولا بصورت خودکار فایل قبلی را پاک کرده و فایل های جدید را جایگزین می کند.
در صورتی که مشکل شما حل نشد، وارد پوشه modules شده و مارژول مورد نظر را پاک کنید برای مثال :
mod_mosnewswriter.xml
mod_mosnewswriter.php

موفق و پیروز باشید
یا علی