توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر پیدا کردن زبان سایت
با سلام و عرض تبریک سال جدید و ایام ربیع الاول
در ابتدا بگویم که سرچ کردم ولی جوابی پیدا نکردم :-[
زیان مدیریت سایت من قبلا فارسی بود ولی امروز که بعد از 3 -2 روز به سایت وارد شدم زبان مدیریت انگلیسی شده و به تبع آن یکسری از لغات سایت مثل بعدی ، قبلی و ... هم انگلیسی شده.در ضمن هاست من مامبو هست.در ضمن مامبو من 4.6.1 می باشد.اطفا راهنمایی بفرمایید چطور باید زبان مدیریت را عوض کنم!
abtin
03-29-2008, 01:33 PM
سلام
از تنظيمات كلي زبان پيشفرض رو چك كنيد .
از مديريت ترجمه هم زبان پيشفرض رو persian كنيد .
mhadaily
03-29-2008, 01:48 PM
یک لطف دیگه هم بکنید البته درسته هاست شما مامبو سرور میگید هست اگر اشتباه نفهمیده باشم
اما در system info در مدیریت مامبو لطفا ببنید که safe mode همچنان off هست یا خیر....
اگر روشن شده بود به پشتیبانی بگید که براتون off کنه
یاعلی
با تشکر از دوستان
در configuration.php در locate در Language: زبان fa_IR می باشد.
در Mambo Language Editor هم زبان default زبان persian می باشد.
درsystem Information در Relevant PHP Settings: قسمت Safe Mode: OFF می باشد.
این اتفاق قبلا برای یکی از دوستان به نام saeidfar هم افتاده که ظاهرا زبان سایت ایشان هم یکدفعه عوض شده که ایشان پیگیری نکرده اند.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من مشکلی با کنترل پنل انگلیسی ندارم :o ولی این تغییر زبان روی سایت هم تاثیر گذاشته:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دوستان اگر راهنمایی کنند واقعا ممنون می شوم.
hossein.shokrzadeh
03-30-2008, 08:41 AM
سلام
ببین یه بار دیگه کل فایل های مامبو رو میتونی بریزی؟ تست کن ببین مشکل شاید از ایناس
اگر نشد: یه مامبو دیگه نصب کن، ببین اون زبانش درسته؟
یه سوال دیگه: رو مامبوسروی؟!
iransbs
03-30-2008, 10:02 AM
با سلام
در این تاپیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) چنین مشکلی وجود داشت که روش بر طرف شدن را نوشتم، اگر باز هم مشکلی داشتید بنویسید کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
با تشکر بسیار بسیاربسیار بسیار از شما ;D
مشکل حل شد.پشتیبانی فقط پشتیبانی مامبو.
saeidfar
04-03-2008, 09:07 AM
سلام
مشکل من هم حل شد
از همکاری شما متشکرم .پیگیری نکردم چون ناامید شده بودم . اما در ناامیدی بسی امید است ...
حلا با تشکر فراوان مشکل حل شد ولی چرا این اتفاق میافته که بدونیم اون کار رونکنیم.
باعلی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.